Kezdeményezte a távoltartás elrendelését a rendőrség egy tartalékos katonatiszt ellen, aki a gyanú szerint brutálisan összevert egy nőt szombaton Bujákon.

Lépett a honvédség és a rendőrség is a volt barátnőjét brutálisan összeverő katona ügyében

Nágel Tamás, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel azt közölte: az ügyben az újabb adatok alapján a Pásztói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében

kezdeményezte, hogy az illetékes ügyészség indítványozza a bíróságon a távoltartás elrendelését.

Kiemelte továbbá, hogy a büntetőeljárásban érintett férfi nem volt és jelenleg sem a rendőrség állományának tagja.

A nő a saját Facebook-oldalán fényképekkel osztotta meg a párkapcsolatában történteket. Azt írta:

a férfi – aki katonai főiskolát is végzett és alezredes – nem először bántalmazta. Ezúttal eltörte az orrát, a fejét és a testét ököllel szétzúzta, a haját kitépte, és majdnem megfojtotta.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI megkeresésére azt közölte: a HM és a Magyar Honvédség – az önkéntes tartalékos katonák esetében is – elítéli a nők elleni erőszak minden formáját.

Az eset kapcsán intézkedtek az érintett tartalékos katona szolgálati viszonyának soron kívüli megszüntetéséről

- tették hozzá.

Azt írták, az ügy miatt rendőrségi eljárás indult, amelynek befejezéséig további információt nem áll módjukban nyilvánosságra hozni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
most mutatták a tévében, hogy bánt el ez a fasz a nővel..simán péppé verte..ráadásul szabadlábon van a majom, tehát bármit megtehet.

Azt is mondták, hogy ennek verőlegénynek gyerekei is vannak...namost vagy azok is olyanok, mint az apjuk, vagy ők is rettegésben élnek..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
most mutatták a tévében, hogy bánt el ez a fasz a nővel..simán péppé verte..ráadásul szabadlábon van a majom, tehát bármit megtehet.

Azt is mondták, hogy ennek verőlegénynek gyerekei is vannak...namost vagy azok is olyanok, mint az apjuk, vagy ők is rettegésben élnek..
fahrenheit451
a kurva anyad. nev es cim, majd en segitek neki megerteni
1magyar
A rendőrség is csak van, elautózgatnak, nézelődnek, büntetnek bicikliseket, mert a száguldozó motorosokat már nem merik, de így megvert nőt nem védenek meg?
Jozefina
A közvélemény hatására gondolom kénytelen lépni a rendőrség és a honvédség is, ám az igazságszolgáltatás mikor fog???
KisGenyo2
A távoltartás az éppen egy darab sajtpapírral egyenlő. A megszegése ugyanis szabálysértésnek számít, 30000-ig pénzbírságolható. A visszatartó ereje egy elmebeteggel szemben kb. annyi, mint ha szembe fúj neki a hűs nyári szellő.
XD
sokanvagyunk
@1magyar: Még szerencse, hogy van az a Facebook...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.