Az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-hez szerda este eljuttatott közleményében határozottan cáfolta a sajtóban és a közösségi médiában megjelent azon állításokat, amelyek szerint a rendőrök "nem megfelelően jártak el egy bántalmazott nő ügyében".

A rendőrség szerint megfelelően jártak el a volt barátnőjét félholtra verő katonatiszt ügyében

Azt írták: a valóság az, hogy a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központjába november 9-én 20 óra 46 perckor az egyik bujáki szállóról érkezett állampolgári bejelentés, miszerint ott egy nőt megvertek. A bejelentést követően a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai fél órán belül a helyszínre érkeztek és

a nő soron kívüli meghallgatása után elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 52 éves sárospataki férfit.

A nyomozók előállították férfit, és súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

"Az eset valamennyi körülményét a Pásztói Rendőrkapitányság – mint minden esetben – elfogultságtól mentesen vizsgálja, a tényállás pontos tisztázása a nyomozó hatóság további feladatát képezi"

- áll az ORFK közleményében.

Mint korábban hírül adtuk, a rendőrség távoltartás kezdeményezését rendelte el, őrizetbe vételről nem írnak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Le kellett volna tartóztatni, bolondok. Itt gyilkossági kísérlet volt. Csak az a magas beosztás ne lett volna. Igaz?
csak úgy....
hurrá! még egy évtizedekig húzodó ricsi féleség,vagy inkább egy másik "lúgos" ügy!?
ez a tetves verölegény, kinek lehet a kicsodája vagy micsodája,hogy szabadlábon van még mindíg!?
Jozefina
A rendőrség szerint igen, de a közvélemény szerint nem!!! És az utóbbi erősebb!!! Már megint védeni kell valakit és megvárni, amig esetleg ölni is fog??!!
jesz
Ezt hívják összetartásnak a mundér védelmében. ez íratlan szabály. Ha ezekután eszébejut, hogy még meg is öli a nőt, hááát...megígérte, hogy jó lesz, aztán mégsem...a fene sem gondolta...

Szabadlevegőn, pocsolyarészegen nagy a szája, de előzetesben? Pláne hónapokig, évekig...mert sok lehet a rovásán, csak eddig nem kapott nyílvánosságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.