A helyiek szerint elhullott német juhászkutyák tetemei bűzlöttek heteken át a külterületi kennelsoron, miközben az éhező kutyák vonítottak. Senki nem segített rajtuk.

Egy pécsi külterületi kennelben nyolc csont és bőr német juhászt tartott a gazdája, de négy elpusztult állatot is találtak – számolt be a Blikknek Kovács Violetta, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány elnöke.

Azt is elmondta, amikor odaértek, orrfacsarú bűz fogadta őket,

a Nébih előttük szállította el a nyolc kutyust a sintértelepre, egy igazi horrotanyát számoltak fel. Az egyik kennelben halmokban állt a romlott hús, mellette pedig egy elporladt kutyatetemet találtak. Egy súlyos beteg, 16 kilós szívférges kutyát elvittek magukkal, már gazdát is találtak neki.

Kutyákat mentettek a tenyésztőtől Pécs közelében

A Blikk beszélt a kutyák gazdájával is, aki egy neves tenyésztő.

Ő is soványnak találta a kutyákat és nem értette, mitől fogytak le annyira. Azt állította, hogy kaptak a kutyák eleget enni, az állatai idősek voltak, emiatt pusztultak el.

Nem vagyok állatkínzó, mégis sokan támadnak az interneten. Nem titok, rettegek az állatvédők bosszújától. Csak egy dolog biztos: soha többé nem lesz kutyám

– mondta.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció) 

(blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Ide vezet , hogy a kormány minden büntetést leszavaz az ilyenek ellen a parlamentben ! Ezt a szadista mocskot bezárnám egy ketrecbe és amíg él egy falat élelmet nem adnák neki ! A pofáját leragasztanám , hogy óbégatni se tudjon ! Olyan nyomorultul pusztuljon el , ahogyan elpusztította ezeket a szerencsétlen kutyákat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.