Az nem derült ki, hogy a diaszpóratanács ülésén elmondott beszédben melyik országra gondolt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Személy szerint jót nevettem a "M.o. hadserege 2026-ra minden emberileg elképzelhető veszéllyel képes lesz megvédeni a határait." ötletelésen! Vagyis valamivel több, mint 6 évig minden ország, minden migráns és minden fene tudja mi és ki megigérte O.V.-nak, hogy addig nem "támadnak", amig M.o. nincs felkészülve?!:)) Ja meg hát remélem, hogy addig "mentek már a lecsóba":))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: arra kíváncsi lennék,hogy te,mindíg a beszarásig szoktál é eröködni a fölösleges és buta dógokkal? családi vonás?
Eladott Ország
Összefoglalom: nem tört ki a háború, senki nem fenyegeti Magyarországot, elfoglalni se akarja senki. Ezzel szemben a kormány úgy hazudik, mint a szédület és ameddig az egyszerű agyú magyarok birkóznak a nem létező ellenséggel, addig kilopják a szemünket is. Haladéktalanul ki kell nyomozni Kósa Lajos ügyét, sőt, Kósa mama ügyét is, kezdve azzal, hogy egy nyugdíjas bölcsődevezető miből vásárol 80 éves korában disznótelepet. Ki kell nyomozni Tiborcz István gazdagodását, Orbán feleségének földvásárlásait, Semjén vadászgatásait, Lázár vagyonosodását, Rogán kötvénybizniszét, Vajna kaszinómutyiját, Mészáros Lőrinc ügyködéseit, a milliárdokért felépített, de használhatatlan, vagy üresen álló stadionokat, a propagandacélokra használt, de közpénzből fizetett médiát és reggelig sorolhatnám, mit kell kivizsgálni. Erről kell beszélni, mert ez a valóság. Ha Orbán és bandája háborúzni akar, tegyék. Saját pénzből, saját kézzel. Hajrá.Ennek senki nem meri megmondani, hogy BÉKE VAN?! Meddig akar ez még harcolni? Igen tudom, egészen addig, amíg hagyjuk. Aztán meg már csak a démonaival fog harcolni - persze azok ellen is mindhalálig! De az már az ő baja lesz!
silber13
@csak úgy...: Egy frászt dícsérem agyon, de hadseregtéműban most igaza van. És én nem vagyok egy shikari-reagens, ohgy ne ismerjem el az esetleges igazát!
ittott
1. nincs tüzérségünk
2. harckocsijaink elavultak
3. helikoptereink a földre kényszerültek
4. nincs légvédelmünk.
5. ruhára sem futja.
ORBÁN NAGYSZÁJÚ HÁRY JÁNOST JÁTSZI
szar ripacs. színésznek sem jó
Sámannus
Még az orrodat sem lenne időd megtörölni szarjankó. Má behoztad az ellenséget, bankot és diplomáciai védelmet adtál nekik.
Mi a túróról hadoválsz? Bennünket egyedül te fenyegetsz meg a haverjaid akiket ide kvártélyoztál.
karma1
Valamelyik roman eloljaro nemreg mondta, hogy egy nap alatt Debrecenben tud lenni a roman hadsereg, egeszen a Tisza vonalaig el tudna foglalni Magyarorszagot. Hat mit mondjak, ez nem volt egy tul baratsagos megnyilvanulasa, de fizikailag meg tudna csinalni! Akkor kivel is vedene meg az egesz Tisza-vonalat ez a potrohos focibuzi? Azzal az 5 000 operettkatonaval, akik a rendelkezesere allnanak? (Bar ezt egy eles helyzetben erosen ketlem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.