Kövér László szimplán mocsokgyáros, viszont ifjabb Horn úgy megvédte az apját, hogy az ellenségei se jobban.

(Forrás: hvg.hu)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
És a jó pénzért letelepedést áruló kormány? Itt a szó valós értelmében értem az "árulást, árusítást". Esetleg boldog. boldogtalannak, állampolgárság, voksért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@fideszes gyökér: Takarodjál vissza abba a büdös, komcsi, magyargyűlölő anyádba szarrágó senkiházi. Soha nem leszel magyar mert kiutáljuk az ilyen szarokat.
Shikari
@Eladott Ország: Most mondjam azt hogy magyar vagyok nem liberális? :-)
Eladott Ország
@Shikari: Én magyar és liberális vagyok. Csak tájékoztatásul mondom a gyengébbek kedvéért, hogy a Rákóczi zászlókra is ez volt felírva: „Cum Deo pro Patria et Libertate” (Istennel a hazáért és a szabadságért)
http://3.bp.blogspot.com/_-TVFQGZp8Js/S2W5yxh...
https://static.korkep.sk/2016/03/rakoczi.jpg...
Shikari
@Eladott Ország: Drága barátom! Nehogy már Rákócziból liberálist kreáljal, mert futásnak eredek. :-)))))))
Eladott Ország
@Shikari: tegnap 16:55; "A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt." A liberalizmusból a fidesz csinált "szitok" szót. Az illiberális jogállam valami önmegtermékenyítő csoda lehet. Talán át is lehetne nevezni önbeporzó jogállamra. A demokrácia liberálisok nélkül valami olyasmi lehet, mint a romák felzárkóztatása Farkas Flórián hatékony közreműködésével. A pénz eltűnt, a romáknak egy centivel sem lett jobb, de az, aki meglopta őket is, minket is, ma is a parlamentben ücsörög és annyit keres egy évben, amennyit egy keményen dolgozó ember tíz év alatt.
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Lefordítom fideszről emberi nyelvre. Senki nem ugathat bele, mit csinál Orbán Viktor a saját magántulajdonával (ez az egész országot jelenti), és a benne élő emberekkel. Ő élet és halál ura, szarik a nemzetközi közvéleményre és úgy általában szarik a demokráciára. Orbán Viktor azt csinál, amit akar, ebben legfeljebb a parlament és az alkotmánybíróság akadályozhatná meg, de mivel mindkettőt ő vezeti, nem fogja megakadályozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.