Kövér László szimplán mocsokgyáros, viszont ifjabb Horn úgy megvédte az apját, hogy az ellenségei se jobban.

(Forrás: hvg.hu)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
És a jó pénzért letelepedést áruló kormány? Itt a szó valós értelmében értem az "árulást, árusítást". Esetleg boldog. boldogtalannak, állampolgárság, voksért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
És a jó pénzért letelepedést áruló kormány? Itt a szó valós értelmében értem az "árulást, árusítást". Esetleg boldog. boldogtalannak, állampolgárság, voksért.
Eladott Ország
A hazát elárulni valóban megbocsáthatatlan bűn. Politikai értelemben is, ám szerintem jogi értelemben is. Már csak azt lenne jó tisztázni, hogy ez a rendszerváltást követően is igaz, vagy csak előtte volt az. És még azt kellene pontosítani, hogy a hazaárulásba mi tartozik bele. Például az ország vagyonának eltékozlása, a polgárok kifosztása anyagi és morális értelemben hazaárulás, vagy sima bűncselekmény? Ez a demokrácia, amit sikerült összetákolni mostanra, valóban fikció. Mi más lehetne egy olyan országban, ahol minden vezető posztot egyetlen ember volt cimborái, egykori katonatársai, kollégiumi kebelbarátai töltenek be, ahol a piacokat ugyanennek az embernek a rokonsága, szomszédai rabolják le, ahol a törvények csak a kéményen csodálkozó kisemberekre vonatkoznak, a felkapaszkodott újgazdagokra nem? Hogy lehetne demokráciának nevezni egy olyan országot, ahol szintén ennek az egy embernek a cimborái gyártják az álhíreket és tömik az emberek pofájába, miközben sajtónak nevezik a dohos propagandát, ahol ezeknek a propagandistáknak mindent szabad, mert röhögve kifizeti a gazdájuk a bírságot, ha a bíróság úgy merészel dönteni, hogy megint hazudtak? Mitől lenne demokrácia az, ahol a közpénzből fizetett, bónuszként a közpénzt kétpofára harácsoló megélhetésiek simán elhajtják a valódi újságírókat, ahol van pofájuk cinikusan beleröhögni a közvélemény sápadt arcába, tudván hogy úgysem történik semmi, ők megtehetik, ők a törvények fölött állnak? Miféle demokrácia az, ahol a közpénzekkel nem számol el sem a kormány, sem a kormányfő cimborája, ahol a – szintén egykori kollégiumi brancsba tartozó – Országos Bírói Hivatal elnöke (akinek a férje a kormányfő szája íze szerint átírta az alkotmányt, de a társadalom véleményét nem kérték ki) nem hajlandó elszámolni a működésével az őt felügyelni hivatott szervnek? Mitől lenne demokrácia az, ahol a legfőbb ügyész bármikor megakaszthat egy eljárást, ha az valamelyik kebelcimborát érintené? Lófasz ez az egész, nem demokrácia!
reagens
Pufajkás volt a lelkem, Pokorni apja meg nyilas. Hát Gyuszit kevésbé tudom megérteni.
Eladott Ország
Példaképem az anyaságban megmondta a tutit. Nekünk kommunistából a legpocsékabb jutott. Ez Kövér László portás véleménye és kivételesen teljesen igazat adok neki. Nekik tényleg a legalja jutott. Olyan volt komcsik, akik simán szembeköpték korábbi önmagukat. Az előző rendszerben karriert és vagyont szerzett legalja, akik a rendszerváltás első percétől azzal foglalkoznak, hogy letagadják a múltjukat és az új rendszerben is megtalálják azt a segget, amiben eljutnak a meleg szarig. Akár a rendszerváltás után is többször elő tudták adni ezt a mutatványt gond nélkül, attól függően, éppen melyik pártba bemászva lophatnak felhőtlenebbül. Nekik tényleg komcsikból is a legalja jutott. Olyan volt elvtársak, akik pont akkora hévvel és bugyogó gyűlölettel köpködik azokat, akik valamiben nem értenek egyet velük, amilyen buzgón köpködték a rendszerváltás előtt azokat, akik nem óhajtottak belépni az MSZMP-be. Akkor azokat gyűlölték, akik nem kommunisták, most meg azokat, akik szerintük kommunisták. Ugyanazzal a pofával. Bizony, a picsába tűnhetne már ez a kommunizmusban gyökerező antagonizmus az elmúlt rendszerből átmentett vagyonokkal és befolyással, a képmutató vén gecikkel, a hithű kommunistából hithű keresztényekké vedlett elvtársakkal, a mindenki torkán páros lábbal ugráló kibaszott pereputtyukkal, az élősködő, pofátlan, hazug szarzsákokkal együtt, de villámgyorsan. A trianoni megemlékezésről nemrégen még látványosan kivonuló, mára fröcsögő nyállal melldöngetően gyászoló büdöslábú, elhájasodott geciputtonyokkal tényleg tele a padlás. Nyugat-Európában (különösen német nyelvterületen) azóta is a legismertebb és elismertebb magyar politikus, Németországban minden idők legismertebb magyarjai között van, Wertheimben még életében utcát neveztek el róla, a rendszerváltásban betöltött szerepéért közel húsz német kitüntetést kapott. - a Maszol.ro portálról. https://www.maszol.ro/index.php/hatter/14030-...
kereső
@reagens: Pokorni legalább elmondhatja magáról: " a nagyapám nyilas volt, az apám ávós besúgó, én meg fideszes vagyok".
Shikari
@kereső: Horn Gyuláról meg elmondhatja a roncsellenzék, hogy segített leverni az 56-os forradalmat! Kb a nyilasok voltak ennyire humánus alakok!
Nyugodtan vállaljátok csak fel Gyuszit!
Eladott Ország
@Shikari: ma, 09:44; Kövér: Apámat kitüntették 56' leverésében és éni tagja voltam az MSZMP-nek.
https://i2.wp.com/balramagyar.hu/wp-content/u...
https://uploads.disquscdn.com/images/a924b369...
Shikari
@Eladott Ország: Most Kövéren az apja viselt dolgait kéred számon? :-)
Horn aktívan részt vett benne! Talán mégis csak nagyobb a felelőssége, mint egy rokonnak!
kereső
@Shikari: shikari/reagens!. Ha lennél olyan kedves, erre az "aktiv" részvételre bizonyitékot szolgáltatni az itt jelenlevő publikumnak. Azon kivül persze, hogy "pufajkás" volt. Hogyan is került oda?Milyen rémtettetek követett el? Dokument van?Vagy csak az, amit hangoztattok?Ne wittnerre hivatkozz, mert az nem mérvadó.
Shikari
@kereső: Kérlek! Ezen nem fog múlni!
Több volt SS őrt ítéltek el mostanában, akik bizonyítottan nem vettek részt gyilkosságokban, csak a beosztásuk szerinti feladatukat végezték. Horn, attól, hogy senkit nem gyilkolt meg, ennek az elnyomó szervezetnek az aktív tagja volt. Annyival súlyosabb, hogy pufajkásnak nem sorozták, hanem önként jelentkezett. Mielőtt szólnál, az SS-be soroztak is!
kereső
@Shikari: Mit csináltak a pufajkások? Ne hasonlitsd össze őket az SS-sel, mert az alma-meg körte.
csak úgy....
@Shikari: már megint a múltban vájkálsz ,te idióta? azzal takaróztok a mostani "modern" népirtás ellen? ezen vitázni,hogy az ss ,nyilas vagy a komcsik vótak a nagyobb gecik? egyformák !!!
Shikari
@kereső: Nagyon hasonló diktatórikus erőszakszervezet mind kettő. Vertek, gyilkoltak, elnyomtak, mint az SS! Nem voltak katonák és nem értettek a harchoz, csak a terrorhoz a pufajkások!
Shikari
@csak úgy...: Komcsi patkány! Takarodjál már anyádba majom!
kereső
@Shikari: nagyon nem ! Nézd csak- a forrás a történelem ( mindaddig, amig le nem törölteti valaki):
https://hu.wikipedia.org/wiki/Pufajk%C3%A1sok...
Shikari
@kereső: A gyilkos nem mindegy milyen?
namihami
@Shikari: 12.36 Egyébiránt, nézz utána. A Waffen SS-be soroztak (oda is csak '44 után, amikor már a szovjet fronton megötödölték őket, akkor jött a magyar, észt, stb, SS hadosztályok sora), a KL-be és a Hitlert védőbe nemhogy nem soroztak, de jelentkezni és felvételizni kellett. Még iskolát is végeztek.
kereső
@Shikari: Horn nem volt gyilkos- abban a karhatalmi egységben szolgált, amely közintézményeket védett. Olvass-tanulj.
És ne hozd ide hitler elit alakulatait - mert az egészen más kategória.
Shikari
@namihami: Mi az a Hitler védő és KL?
Shikari
@kereső: Nem állítottam, hogy Horn gyilkos volt, épp úgy, mint az elítélt néhány őr a sok közül. Ők sem gyilkoltak meg senkit, mint ahogy Horn sem, de bűnösök!
namihami
@namihami: Ezer bocsánat, de nagyon elb...tam. Kimaradt egy nagyon fontos szó a 13.16-os kommentemből. Tehát:
...A Waffen SS-be NEM (mégegyszer NEM) soroztak...(őnkéntes volt)
Bocs, mégegyszer.
Shikari
@namihami: Biztos elnézed nekem, de sorozott állománnyal is töltöttek fel SS hadosztályokat! Például a légierőtől is sokan kerültek oda, de mint helyesen írtad, az önkéntes jellege megmaradt!
namihami
@Shikari: DE csak '44 után, amikor már töredék lett az állomány a veszteségek miatt. Akkor hígították a külhoniakkal is. Ha nem is ezen a néven, de ebbe az állományba tartoztak pl. a magyar Hunyadi páncélosok is. Ócska magyar felszereléssel, ágyútöltelék gyanánt. Nem volt más választásuk, mert már nem volt önkéntes.
Shikari
@namihami: Leon Degrelle nem volt német, mégis a Wikinget vezette Lippert parancsnok után. És Lippert 44 előtt szolgált. Ergo a külföldiek már 42-től önálló hadosztályba kerültek.
A Hunyadi és a Hungária nem került bevetésre, mert fel sem voltak tisztességesen fegyverezve. A Hunyadi és a Hungária egyébként páncélgránátos hadosztály volt nem páncélos. Ők sorozott leventék voltak egyébként!
namihami
@Shikari: Hitler évekig még fogadni se akarta a Degrellet. Csak akkor állt vele szóba, amikor már katonailag olyan méretű veszteségek érték, hogy muszáj volt.
A Hunyadiak egyébiránt csak részben voltak sorozottak, ugyanis az állományban zömmel magyarországi svábok szolgáltak. És azok bizony önként jelentkeztek. És be is lettek vetve. Pl. a tiszántúli, a budai harcokban és az ún. kitörésben szerepet játszottak. Csak katonailag és felszerelésben nullák voltak. Ostoba, koruk és a még megmaradt élőerő miatt már elvakult fiatalok, akik a magyar és a nácik által adott ""csodafegyverekkel"" vették fel a harcot. Ennyit ért...
Eladott Ország
@Shikari: ma, 12:23; Nem kérem Kövéren az apja viselt dolgait, csak nála a nyelv maradt és a seggek változtak. Nekünk kommunistából a legpocsékabb jutott. Ez Kövér László portás véleménye és kivételesen teljesen igazat adok neki. Nekik tényleg a legalja jutott. Olyan volt komcsik, akik simán szembeköpték korábbi önmagukat. Az előző rendszerben karriert és vagyont szerzett legalja, akik a rendszerváltás első percétől azzal foglalkoznak, hogy letagadják a múltjukat és az új rendszerben is megtalálják azt a segget, amiben eljutnak a meleg szarig. Akár a rendszerváltás után is többször elő tudták adni ezt a mutatványt gond nélkül, attól függően, éppen melyik pártba bemászva lophatnak felhőtlenebbül.
namihami
@Shikari: 13.26:
HitlerT védő---a bunkerei védelmét ellátó SS őrség.
KL--Konzentration Lager (magyarázzam?)
Shikari
@namihami: Bocs de kevered. A Florian Geyert és a Maria Tereziát töltötték fel svábokkal. El is estek Budapest védelmében.
Degrellre csak annyit mondott Hitler: ha lenne gyermeke ilyet szeretne. Nézz utánna.
Shikari
@namihami: Az őrezred az LSSAH. A láger rövidítése KZ volt.
Shikari
@Eladott Ország: Ha ennyire nem csíped a komcsikat akkor miért támogatod őket?
namihami
@Eladott Ország: Ezek azok a mára Fidesz-félfunkcionáriusok, akik időben megérezték, hogy lassít a villamos és mikor kell leugrani a peronról. De, mivel érzik és tudják, hogy ezt mások (akik vagy elkéstek vagy nem álltak át) is tudják róluk, ezért még nagyobb hanggal és lelkesedéssel próbálják igazolni az árulásukat, úgy a világ, mint (és ez a lényeg) a saját környezetük fele.
namihami
@Shikari: Mindkét változat szerepel a szakirodalomban, de ez tényleg egy mellékszál. A LSSAH pedig csak egy ""részlege???"" (nem tudok jobb szót rá) volt az SS-nek.
csak úgy....
@namihami: nagyon jó ember lehetsz ,ha így foglalkozol ezzel a szerencsétlennel,akit a fidesz-kdnp, 6 ökörrel sem tudna béhurcolni egy templomba gyónni áldozni.
Shikari
@namihami: 1. SS páncélos hadosztály. Őrezredből nőtte ki magát.
Eladott Ország
@Shikari: ma,14:30; Mert lopni csak a fidesznek törvényes! Ezek sem értem lopnak, hanem tőlem.
Mert ezek nem politikusok! Elvtelen köztörvényes bűnözők!
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9...
Nem ússzátok meg! http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/7/_...
Shikari
@Eladott Ország: Azt kérdeztem, ha utálod a kommunistákat, miért támogatod őket?
csak úgy....
@Shikari: faxa! ennél több nem gyün ki a csövön.te röghöz kötött, született proli...
fideszes gyökér
@Shikari: Mi van gecikém? Újra kaptál fideszbunkó jogosítványt?
görbetükör
Miután ezek rendre másra kenik, amit ők követtek el, egyértelmű, hogy ki is a hazaáruló. :(
namihami
@csak úgy...: Nem meggyőzni, csupán elgondolkodtatni próbálom. Hogy nála van-e, lesz-e eredmény, azt em tudom. De a tények attól tények maradnak.
Olvasom a Ti afférotokat. Na, ebbe nem megyek bele, mert egy halfarok néhány esetben megpróbált ebbe az utcába bevinni, de akkor jöhet a [email protected] és az ő összekapcsolása.
Shikari még nem próbálta ezt, ezért amíg nem ""durbincsolódik"", addig beszélgetőpartnernek számít.
csak úgy....
@namihami: rettentö nagy fába vágod a fejszédet! egy a faragatlan tuskó miatt , egy született szellemi szegénylegénye,de ratyineki
Shikari
@namihami: Köszönöm kolléga! Eltérő véleményed esetén is számíthatsz a kultúrált társalgásra mert te is így írsz. Nem annyira bonyolult ez a többiek is megérthetnék.
Shikari
@fideszes gyökér: Miért nem anyáddal ugatsz így tetves?
fideszes gyökér
@Shikari: tipikus fideszes érvelés. Nem zavar, hogy keresztény magyar vagyok, te büdös fideszes bunkó?!
Shikari
@fideszes gyökér: Nem magyar vagy, hanem egy senkiházi bunkó. Ugass otthon ebben a stílusban, ha anyád eltűri takony.
fideszes gyökér
@Shikari: büdös takony a te anyád, faszszopó félázsiai bunkógörény maffiózó bunkóleszármazott ökörfaszú félmajom!
Shikari
@fideszes gyökér: Takarodjál vissza abba a büdös, komcsi, magyargyűlölő anyádba szarrágó senkiházi. Soha nem leszel magyar mert kiutáljuk az ilyen szarokat.
Shikari
@Eladott Ország: Most mondjam azt hogy magyar vagyok nem liberális? :-)
Eladott Ország
@Shikari: Én magyar és liberális vagyok. Csak tájékoztatásul mondom a gyengébbek kedvéért, hogy a Rákóczi zászlókra is ez volt felírva: „Cum Deo pro Patria et Libertate” (Istennel a hazáért és a szabadságért)
http://3.bp.blogspot.com/_-TVFQGZp8Js/S2W5yxh...
https://static.korkep.sk/2016/03/rakoczi.jpg...
Shikari
@Eladott Ország: Drága barátom! Nehogy már Rákócziból liberálist kreáljal, mert futásnak eredek. :-)))))))
Eladott Ország
@Shikari: tegnap 16:55; "A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt." A liberalizmusból a fidesz csinált "szitok" szót. Az illiberális jogállam valami önmegtermékenyítő csoda lehet. Talán át is lehetne nevezni önbeporzó jogállamra. A demokrácia liberálisok nélkül valami olyasmi lehet, mint a romák felzárkóztatása Farkas Flórián hatékony közreműködésével. A pénz eltűnt, a romáknak egy centivel sem lett jobb, de az, aki meglopta őket is, minket is, ma is a parlamentben ücsörög és annyit keres egy évben, amennyit egy keményen dolgozó ember tíz év alatt.
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Lefordítom fideszről emberi nyelvre. Senki nem ugathat bele, mit csinál Orbán Viktor a saját magántulajdonával (ez az egész országot jelenti), és a benne élő emberekkel. Ő élet és halál ura, szarik a nemzetközi közvéleményre és úgy általában szarik a demokráciára. Orbán Viktor azt csinál, amit akar, ebben legfeljebb a parlament és az alkotmánybíróság akadályozhatná meg, de mivel mindkettőt ő vezeti, nem fogja megakadályozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. December 12., 08:00
Megszólalt a zaklatással vádolt színész
Szórakozás - 2019. December 12., 07:53
Tóth Gabiék minden elárultak kislányuk születéséről