Óriási a felzúdulás ellenzéki berkekben a „lex Hadházy” miatt. Kérdés: ha már gúzsba kötve se táncolhatnak az országnak majd’ a felét képviselők, akkor van-e még értelme „a nemzet templomában” ücsörögniük? Jó lesz-e hátratett kézzel, szófogadó, fegyelmezett kisdiákként végighallgatni a kormánypárti „prédikációkat” s a beavatkozás érdemi lehetősége nélkül figyelemmel követni a fideszes-kádéenpés „törvénykezést”?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez egy kétélű fegyver, amit a fidesz minden formában remekül kihasznál a 49%-s 2/3 biztos tudatában. Ha az ellenzék nem vesz részt a parlamenti üléseken,m akkor körbe lehet harsogni a világban, hogy az ellenzék nem tudja, nem akarja képviselni a választóit, de ők majd minden "magyart" képviselnek, csak élje túl!
solidedge
Ha 2022-ben az ellenzék nyer a Fideszre fog visszaszállni a törvény. Ismerve hogyan viselkednek vesztes pozícióban. Fizetni fognak mint a köles.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.