Megdöbbentő törvényjavaslat kerül a honatyák elé, vajon kapnak-e az oligarchák további támogatást a piac kárára?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Biztos, hogy csak véletlen, hogy az Orbán-csordát is érinti, hiszen ezt a törvényt (is) a dolgozó kisemberek anyagi jobbrafordítása érdekében találták ki.
Miért!?!?! Talán nem???
tudode
És a nese folytatódik azok után is, hogy az olajügyeket 80 évre titikosították, anny lóvét kivonva a költségvetésből, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy utolsók között kullog az ország: Pl az olajügyek
.
---- Olajügyek
.
adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/aktak/olajugyek
.
???
RonaGyuri
Speed? inkább Cruise Control

magyarul mindkettőnek féktelenül lett a címe

Mottó:
„Ha senkit nem érdekel, hogy a miniszterelnök barátja így vagy úgy,megszerzi a fél országot, akkor bujkálni se kell.”

Naná, hogy ártunk és qurmányunk újabb őszinte(?), na jó inkább pofátlan igyekezetére derült fény.
Az igazat megvallva vörösre paskoltam a térdemet a röhögéstől, mikor az MTI megjegyzését olvastam: „a honatyák ellenszavazatai természetesen még meggátolhatják a T-7842-es javaslat ezen részének elfogadását. ”
A „a pénzügyi közvetítőrendszert, valamint az államháztartást és a gazdasági stabilitást érintő egyes jogszabályok módosításáról” című elterjesztés 4. pontja fogalakozik a „A tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény”-el, ami sok vonatkozásában került átfogalmazásra. Ennek következtében az un. magántőke-alapok lehetőségei jelentősen bővültek. Sőt nyugodtan állítható,hogy: „A piac biztonsága, makroprudenciális szempontok és elsősorban a kontroll,a minimális transzparencia miatt ez egy veszélyes változás lesz”!
Hogy is mondta a mi drága jó T.Ház-mesterünk: „a fékek és egyensúlyok rendszere egy olyan hülyeség, ami csak fékezni igyekszik a demokratikus akaratkinyilvánítás eredményeképpen létrejött kormányt”! =))
Úgy tűnik nem csak a kormány, de az ő csókosai sem szeretik ha korlátozzák az akaratukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.