Budapesten átívelő passzolgatós imázsfilmet készített a kormány, amelyben fideszes potentátok, Csányi Sándor MLSZ és OTP-vezér is feltűnik, de a miniszterelnök is megbikázza a labdát.

Az új Puskás Ferenc Stadion avatójára időzítette Orbán Viktor azt az imázsfilmet, amiben kormánypárti potentátok és háttéremberek mellett az utca embere is labdába rúghat – olvasható a 444 cikkében.

Orbán a Várból egyenest az új Puskás-stadionba rúgta a labdát – videó

Fotó: részlet a videóból

A videón egy réti focizgatásokból sikerül úgy megbikázni a labdát, hogy az tantermeken, építkezéseken, a fókamedencén keresztül egészen Orbán Viktorig jusson, aki a volt Karmelita-kolostor erkélyéről ugyan a Parlamentnek rúgja a labdát, ám az valami érthetetlen oknál fogva az onnan légvonalban jó négy kilométerre lévő új Puskás Ferenc Stadion lelátóján landol.

A videón egyebek mellett Fürjes Balázs államtitkár rúgja a lasztit, Varga Judit miniszter dekázik vele, Csányi Sándor OTP és MLESZ-vezér pedig téren és időn át akkora bedobást hajt végre, amit csak maga Puskás "Öcsi" tud levenni és értékesíteni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Olyan videó nincs, amikor Orbánt rúgják?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Olyan videó nincs, amikor Orbánt rúgják?...
kereső
Mi van? A világörökség részét képező Karmelita -kolostor foci pálya lett? Ez a koca focista erre használja a kemény milliárdokért megépitett erkélyt?Őt kéne már megrúgni úgy, hogy zúgva szálljon ,mint a győzelmi zászló.
luiz
De gyönyörű. Milyen jó, hogy az ilyen csodálatos dolgok miatt mehetek majd 5 évvel később nyugdíjba, ha mehetek
RonaGyuri
Ahogy egy sör-focista barátom mondta – nem sokkal fiatalabb nála, de sokkal kevésbé hájas -: a hájról nem így pattan a labda, ez biztosan kevlar-mellény lehet! =))
Nyírfa
A kolostorban focizgató Orbán olyan bizarr, hogy ezt a videót látva, minden nemzet rajta fog röhögni. Meg rajtunk, hogy milyen nép lehetünk, ha ilyen miniszterelnököt választunk.
Magyarország szellemileg pont ott tanyázik, ahol a focink is. Bravó!
tudode
Egy családban is Isten verése egy foci, és kártyás családfő, de egy ország élén Isten átka
.
---- Lévai Anikó otthon
.
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw&t=5s
.
Elismerés illeti Anikó asszonyt, hogy képes elviselni a foci őrült párját!!!
nezelodo
Jaj nem kell fanyalogni! Sokkal jobb ha ott fociznak, mint egykor tették az első királyság alatt, amikor a Parlament Munkácsy termében, a festményekről pattant vissza a labda, a ház méltóságát őrző fijjuk lábáról.
csipetke
Ez a videó maga a fidesz. Ez megmutatja, hogy orbánnak igazából mi fontos. Ha lenne a videónak egy olyan részecskéje, amikor egy maszkos rablónak, maffiózónak passzolják a labdát, akkor abszolút fedezné a fidesz hitvallását ez a film
Macskaszem
Nagyon hihető, mint amikor Putyin szőrén üli meg a medvét.
namihami
Ez az igazi Aranycsapat.Válogatott védelem és támadósor...
Lepényleső
Még nem született meg az aki csüddel visszarúgná neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.