Gyalázatos és példátlan, ahogy a magyar bevándorláspárti ellenzék a magyar nemzeti érdekeket támadja – mondta Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, ahol Várhelyi Olivér magyar uniósbiztos-jelölt előző napi EP-meghallgatására reagált.

Hidvéghi Balázs szerint Várhelyi Olivér meghallgatásán nem szakmai vita folyt, hanem egy színtisztán politikai hadjáratot folytattak ellene "a bevándorláspárti erők".

Az elmúlt hetekben a teljes magyar bevándorláspárti ellenzék mással sincs elfoglalva, mint hogy a magyar nemzeti érdekek ellen áskálódjon Brüsszelben, és megpróbálja megakadályozni a magyar biztosjelölt megválasztását

- mondta az EP-képviselő.

Úgy fogalmazott: "Gyurcsány Ferencné, vagy az új SZDSZ-ként viselkedő momentumos képviselők, Donáth Anna és Cseh Katalin, a szocialista Ujhelyi István, vagy a tőlük gyakorlatilag már-már megkülönböztethetetlenné vált Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő is közvetlenül a magyar nemzeti érdekek ellen lép fel". Ezzel pedig már az Európai Bizottság megalakulását veszélyeztetik – hangsúlyozta.

Hidvéghi Balázs szavai szerint a magyar bevándorláspárti ellenzék rendkívül frusztrált, "sorozatban veszíti el a fontos választásokat Magyarországon", így volt a legutóbbi országgyűlési és EP-választáson is.

"Értem, hogy rendkívül szomorúak, de ez nem jogosítja fel őket arra, hogy a nemzeti érdek ellen áskálódjanak Brüsszelben vagy bármely más fővárosban" – tette hozzá.

Az is látható, hogy folytatódik az a bevándorláspárti, balliberális támadássorozat – többek között az EP-ben –, amely az elmúlt időszakot jellemezte – mondta a fideszes politikus, aki lehangolónak, elszomorítónak nevezte, hogy "a magyar ellenzéki képviselők teljes mértékben beálltak ebbe a táborba, és Brüsszelben a magyar nemzeti érdekeket gyengítik a tevékenységükkel".

Hidvéghi szerint Várhelyi Olivér meghallgatásán nem szakmai vita folyt

A bővítési és szomszédságpolitikai uniós biztosnak jelölt Várhelyi Olivér az Európai Parlament (EP) külügyi szakbizottságának meghallgatásán Brüsszelben 2019. november 14-én. MTI/AP/Francisco Seco

Az EP szóvivőjének közlése szerint az EP-frakciók koordinátorai egyelőre nem tudtak megállapodni a csütörtökön meghallgatott magyar biztosjelölt kinevezésének jóváhagyásáról, ezért Várhelyi Olivér írásbeli pótkérdéseket kap.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Várhelyi összehazudozott Tolnát- Baranyát, most meg néz ki a fejéből, mint a vett malac. Pedig csak átláttak rajta mint a szitán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@szép új világ: Mert Navra nem az volt? Ő még tetézte azzal, hogy igazságügy miniszterként levezényelte az alkotmányos puccsot, és tevékenyen részt vett a jogállam lebontásában. Ehhez képest Várhelyi Brüsszelben nagykövetként "csak" vétózott toporzék utasitása szerint. Ha Navrának "hittek"- eléggé kár volt, mert mint a sporttal-és ifjusággal foglakozó biztos- eladta orbán hazugságát a TAO kedvezménnyel kapcsolatban az EB-nek. Kétszer is segitett a hűtlen kezelés megvalósitásában. Hogy miért is szavazták meg végül? Mert az opportunista néppárt úgy akarta. Mint ahogy most is.
volvós
Buzibalázska !! Biztos vagyok benne, hogy a meghallgatás előtt az orális szobában
lerendeztétek egymást az elvtárssal, hát így jártatok mindketten. Ez a hely nem a
Magyar Parlament, ahol minden szar kiömölhet a büdös szátokból...
RonaGyuri
te Bazsó, te tudod mi az a szakmai vita???
durbincs
@bencemacska: maga lebukott,s leszerepelt ? rúzsos férfi ? napokig bujkál ? azt most Abortált ? intelektualisan apadt ?
@bencemacska: A gyülekezet papjának,a reábizott hivek zaklatása+hágása + zabigyerekcsinálása,az Isteni küldetése?
Mert Már Maga Sátánt Szolgálja ?
azt @bencemacska: hát maga meg melyik helyi-bányás vizeldébe nőtt fel ? 1000km-re -ákkcentussal, pár marék banyiért ?
Idiotikában-abnormáliában ,a hol ez a rettenet sokbün-teljesen természetes ? söt dicséretes ?
Azt @bencemacska: mert maga is csak 1 abortált ? 1 intelektuálisan apadt,s lokális kis hülye ? @csak húgyos...: sal ?
kb mint @Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: @kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: ?@papa.49: ?@Jozefina: ?@koszpeko: @silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: ?@csak húgyós...: @bencemacska: ?
@Horizont: @Dr plágium: @Jozefina: @Clavigo: @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @Borsodi: @dissamy ?
Lepényleső
Van ahol megannyi hazugságot követően is büntetlenül tovább,és folyamatosan hazudlak-lopnak,
alaphangon? Az egyéb bűnügyi lajstrom,a latban még mindig miért nem nyom? Mondhatja
bárki,hogy a főügyész a beosztottam,és persze egyben haverom?
evacica
Sajnos ez csak azt bizonyítja, hogy nem bíznak a magyar kormában és delegáltjában!Orbán csak a sz...kavarja az unióban és fejőstehénnek nézi ö-ket és fel van háborodva, ha számon kérik a lopásaikat a jogállamiság lebontását és a hatalommal való visszaélését Orbánnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.