Gyalázatos és példátlan, ahogy a magyar bevándorláspárti ellenzék a magyar nemzeti érdekeket támadja – mondta Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, ahol Várhelyi Olivér magyar uniósbiztos-jelölt előző napi EP-meghallgatására reagált.

Hidvéghi Balázs szerint Várhelyi Olivér meghallgatásán nem szakmai vita folyt, hanem egy színtisztán politikai hadjáratot folytattak ellene "a bevándorláspárti erők".

Az elmúlt hetekben a teljes magyar bevándorláspárti ellenzék mással sincs elfoglalva, mint hogy a magyar nemzeti érdekek ellen áskálódjon Brüsszelben, és megpróbálja megakadályozni a magyar biztosjelölt megválasztását

- mondta az EP-képviselő.

Úgy fogalmazott: "Gyurcsány Ferencné, vagy az új SZDSZ-ként viselkedő momentumos képviselők, Donáth Anna és Cseh Katalin, a szocialista Ujhelyi István, vagy a tőlük gyakorlatilag már-már megkülönböztethetetlenné vált Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő is közvetlenül a magyar nemzeti érdekek ellen lép fel". Ezzel pedig már az Európai Bizottság megalakulását veszélyeztetik – hangsúlyozta.

Hidvéghi Balázs szavai szerint a magyar bevándorláspárti ellenzék rendkívül frusztrált, "sorozatban veszíti el a fontos választásokat Magyarországon", így volt a legutóbbi országgyűlési és EP-választáson is.

"Értem, hogy rendkívül szomorúak, de ez nem jogosítja fel őket arra, hogy a nemzeti érdek ellen áskálódjanak Brüsszelben vagy bármely más fővárosban" – tette hozzá.

Az is látható, hogy folytatódik az a bevándorláspárti, balliberális támadássorozat – többek között az EP-ben –, amely az elmúlt időszakot jellemezte – mondta a fideszes politikus, aki lehangolónak, elszomorítónak nevezte, hogy "a magyar ellenzéki képviselők teljes mértékben beálltak ebbe a táborba, és Brüsszelben a magyar nemzeti érdekeket gyengítik a tevékenységükkel".

Hidvéghi szerint Várhelyi Olivér meghallgatásán nem szakmai vita folyt

A bővítési és szomszédságpolitikai uniós biztosnak jelölt Várhelyi Olivér az Európai Parlament (EP) külügyi szakbizottságának meghallgatásán Brüsszelben 2019. november 14-én. MTI/AP/Francisco Seco

Az EP szóvivőjének közlése szerint az EP-frakciók koordinátorai egyelőre nem tudtak megállapodni a csütörtökön meghallgatott magyar biztosjelölt kinevezésének jóváhagyásáról, ezért Várhelyi Olivér írásbeli pótkérdéseket kap.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Várhelyi összehazudozott Tolnát- Baranyát, most meg néz ki a fejéből, mint a vett malac. Pedig csak átláttak rajta mint a szitán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Várhelyi összehazudozott Tolnát- Baranyát, most meg néz ki a fejéből, mint a vett malac. Pedig csak átláttak rajta mint a szitán.
Nessy
Azért ne tessenek már széditeniI A több, mint 700 képviselőből ha jól emlékszem 13 a fideszes, 8 ellenzéki. Akkor tessék mondani, ki ,mit befolyásol? Talán tudomásul kellene venni, hogy a XXI. században élünk, az információs robbanás idején. Amit ma reggel itthon a királyi tv-ben elrebegett valamelyik potentát, azt már Brüsszelben délig elolvasták. Az pedig, hogy melyik ország kit választott meg és küldött ki képviselőnek, abba nekünk nem belevau!
kereső
Úgy fogalmazott: "Gyurcsány Ferencné, vagy az új SZDSZ-ként viselkedő momentumos képviselők, Donáth Anna és Cseh Katalin, a szocialista Ujhelyi István, vagy a tőlük gyakorlatilag már-már megkülönböztethetetlenné vált Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő is közvetlenül a magyar nemzeti érdekek ellen lép fel"-értsd orbán viktor érdeke ellen lép fel.
Mert orbán csicskája, bármennyire is akarja magát függetlennek eladni- nos, nem nagyon hisznek neki. Főle orbán bakui kijelentései után- meg a török dzsihádista képző, meg türk nemzeti tanács...Köszönjétek orbánnak. Orbán meg saját magának. És micsoda dolog ezzel zsarolni, hogy miattuk nem tud megalakulni az EB?. Orbán miatt nem tud. Miért jelöl olyanokat, akiknek nem hisznek?Ez nem a magyar parlament, ahol be kell fogni a szájakat- és csak nyomogatni a gombot.
namihami
Egyszerűen érthetetlen, hogy hol akad rá a Fidesz ezekre a ""megmondóembereire""? Mert az, hogy a vidéki napilapokból és a fidesztévékből tájékozódók nem kapnak mást, az a szavazások területi megoszlásán tisztán látszik. Régebben egy hír szinte csak a falakon belül maradhatott. De a hírportálok, sajtóügynökségek, internet korában egy hír 8-10 óra alatt körberepüli a világot. Ma már ezek a szófosók hiába mondanak bármit, aki érdeklődik az néhány helyről utánaolvasva azonnal láthatja a H.B.-k (Hülye Balf@sz) hazugságait. Persze, ehhez utána kellene nézni. És egy faluban, ahol a megélhetés ára is problémás, ott, ha igény volna is rá, sokszor az anyagi fedezet hiánya zárja be a kaput. És a hb-k erre épít/HET/nek. Ezért volt fontos a teljes államrezon feltétlen Fidesz alá hajtása. Ha véletlenül mégis sajtóba kerülne, akkor még mindig ignorálható egy Pintérrel, Polttal, Szájeranyóval vagy Adóhivatallal az ügy.
solidedge
A magyar kormány hazugságok tömkelegévek tartja meg hatalmát. Nyugaton ez a duma nem megy.
Peller Anikó
Nna, csak nem elkenyték ennek is a száját? Hát egyetlen csókos sincs a fideszgecik házatáján akit tisztességesnek találhatnának az érettségin?

Ja, bocs, költői kérdés volt. Nincs. Fene bánya.
justhpeter
Akkor már valóban nagy a gond ezzel Várhelyi gyerekkel, ha ennek a seggnyalónak kell őt megvédeni.
Józsipapa
Az is gyalázatos és példátlan volt amikor O1G Lisszabonba szaladgált, hogy ne adjanak pénzt az országnak !!!
Vagy ez nem rémlik ??? Erről beszélj, szarházi !!!
bencemacska
A címben szereplő megállapítással egyet kell értenem, mert nem a manusz felkészültségével, hanem az ő, de elsősorban a felterjesztőjének az erkölcsi hozzáállásával van baj. Ha hazudik azlrt, ha nem hazudik azért van vele baj!
lusta
@namihami: Kérném nem lesajnálni a vidéki napilapokat. Anno az Észak-Magyarország, de a Déli Hírlap is igen színvonalas volt.
nezelodo
Nem értem, mi a baja ezzel a diplomatával a brüsszeli grémiumnak? Pedig legalább háromszor megtagadta az istenét, mint Jézust a tanítványa. Lehet, hogy ez is csak olyan pávatánc volt, mint amivel utólag Orbán szokott nagyképűen dicsekedni? Már nem hisznek nekik, úgy mint a bibliai pásztorgyereknek, aki háromszor kiáltott farkast...
Madácsi Pali
Nyalonc! Már megint szándékosan kevered az ország érdekét a gazdád érdekével.
szép új világ
Várhelyi a végtelenségig lojális Orbánnal. Végig asszisztálta a jogállamiság lebontását, körömszakadtáig védte O1G-t Brüsszelben. Csoda, hogy nem hisznek neki? Főleg azok után, hogy az elmebeteg főnöke már előre felajánlotta ( Várhelyi) segítségét a diktátor haverjainak a Türk tanácsban.
kereső
@szép új világ: Mert Navra nem az volt? Ő még tetézte azzal, hogy igazságügy miniszterként levezényelte az alkotmányos puccsot, és tevékenyen részt vett a jogállam lebontásában. Ehhez képest Várhelyi Brüsszelben nagykövetként "csak" vétózott toporzék utasitása szerint. Ha Navrának "hittek"- eléggé kár volt, mert mint a sporttal-és ifjusággal foglakozó biztos- eladta orbán hazugságát a TAO kedvezménnyel kapcsolatban az EB-nek. Kétszer is segitett a hűtlen kezelés megvalósitásában. Hogy miért is szavazták meg végül? Mert az opportunista néppárt úgy akarta. Mint ahogy most is.
volvós
Buzibalázska !! Biztos vagyok benne, hogy a meghallgatás előtt az orális szobában
lerendeztétek egymást az elvtárssal, hát így jártatok mindketten. Ez a hely nem a
Magyar Parlament, ahol minden szar kiömölhet a büdös szátokból...
RonaGyuri
te Bazsó, te tudod mi az a szakmai vita???
Lepényleső
Van ahol megannyi hazugságot követően is büntetlenül tovább,és folyamatosan hazudlak-lopnak,
alaphangon? Az egyéb bűnügyi lajstrom,a latban még mindig miért nem nyom? Mondhatja
bárki,hogy a főügyész a beosztottam,és persze egyben haverom?
evacica
Sajnos ez csak azt bizonyítja, hogy nem bíznak a magyar kormában és delegáltjában!Orbán csak a sz...kavarja az unióban és fejőstehénnek nézi ö-ket és fel van háborodva, ha számon kérik a lopásaikat a jogállamiság lebontását és a hatalommal való visszaélését Orbánnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.