Hajrá, magyarok! – üzente Karácsony Gergely főpolgármester, aki nem ment el Puskás Aréna péntek esti megnyitójára.

Az ellenzéki főpolgármester, aki a kampányban többször is keményen elutasította a stadionépítéseket, stadionavatásokat, közösségi oldalán pénteken azt írta:

Hajrá, magyarok!

A megújult Puskás-stadion nagyszabású épület, a közösből történt szintén nagyszabású ráfordítás teszi azzá. A megnyitóra ma nem mentem el, nem vagyok az a meccsjárós típus, a városvezetés és a BKV viszont igyekezett mindent megtenni, hogy az ünnepség a lehető legkisebb fennakadást okozza.

Hozzátette:

Budapestnek is, miként minden fővárosnak, szüksége van a nagy tömeget vonzó sportesemények befogadására alkalmas stadionra. A Puskás-stadion most leginkább focimeccsek befogadására lesz alkalmas, csak remélni tudom, hogy a focimeccsekhez lesznek majd tömegek is. Szurkolok annak, hogy minél több kulturális esemény és sok magyar focisiker helyszíne legyen.

De én a sikereket továbbra sem csak gólokban mérem. Nagy magyar siker lenne például, ha sikerülne megakadályozni, hogy évente több mint 30 ezer ember haljon meg megelőzhető betegségekben. Nagy magyar siker lenne az is, ha sikerülne növelni a zöldfelületek nagyságát és minőségét a városban, mert ezen múlik az élhető jövőnk. Nagy magyar siker lenne, ha sikerülne elérni, hogy a beruházások költségei átláthatóak legyenek, és ami épül a városban az hosszú távon is a közösség érdekét szolgálná.

Úgyhogy nem csak a stadionavatóra vonatkozik: hajrá magyarok!

Forrás: Index

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A foci már régen nem a nép szórakozása, hanem a diktátoré.
Kádár-időszakban még levegőt sem vett az ország egy fontos meccsnél,együtt szurkolt apraja-nagyja. Most meg a legtöbben utálják a focit. A stadionokat meg még jobban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: dede-dade ,neked sosem gyün meg az eszöd...
Shikari
@csak úgy...: Ezután is úgy járok el veled, mint a kutyaszarral. Átlépek rajtad! A fos ennyi figyelmet érdemel! :-)))))))))))
csak úgy....
@Shikari: dede-dade ,neked sosem gyün meg az eszöd...
kokopelli
@görbetükör: ..azért van az máshol,hogy nem a főváros a sport (foci) központja,hanem eloszlik az a nagyvárosok
között! Kérdezzék meg a Dárdai Palit,a volt és igen szeretett Herta BSC edzőjét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.