Hajrá, magyarok! – üzente Karácsony Gergely főpolgármester, aki nem ment el Puskás Aréna péntek esti megnyitójára.

Az ellenzéki főpolgármester, aki a kampányban többször is keményen elutasította a stadionépítéseket, stadionavatásokat, közösségi oldalán pénteken azt írta:

Hajrá, magyarok!

A megújult Puskás-stadion nagyszabású épület, a közösből történt szintén nagyszabású ráfordítás teszi azzá. A megnyitóra ma nem mentem el, nem vagyok az a meccsjárós típus, a városvezetés és a BKV viszont igyekezett mindent megtenni, hogy az ünnepség a lehető legkisebb fennakadást okozza.

Hozzátette:

Budapestnek is, miként minden fővárosnak, szüksége van a nagy tömeget vonzó sportesemények befogadására alkalmas stadionra. A Puskás-stadion most leginkább focimeccsek befogadására lesz alkalmas, csak remélni tudom, hogy a focimeccsekhez lesznek majd tömegek is. Szurkolok annak, hogy minél több kulturális esemény és sok magyar focisiker helyszíne legyen.

De én a sikereket továbbra sem csak gólokban mérem. Nagy magyar siker lenne például, ha sikerülne megakadályozni, hogy évente több mint 30 ezer ember haljon meg megelőzhető betegségekben. Nagy magyar siker lenne az is, ha sikerülne növelni a zöldfelületek nagyságát és minőségét a városban, mert ezen múlik az élhető jövőnk. Nagy magyar siker lenne, ha sikerülne elérni, hogy a beruházások költségei átláthatóak legyenek, és ami épül a városban az hosszú távon is a közösség érdekét szolgálná.

Úgyhogy nem csak a stadionavatóra vonatkozik: hajrá magyarok!

Forrás: Index

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A foci már régen nem a nép szórakozása, hanem a diktátoré.
Kádár-időszakban még levegőt sem vett az ország egy fontos meccsnél,együtt szurkolt apraja-nagyja. Most meg a legtöbben utálják a focit. A stadionokat meg még jobban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Sajnos a fideSSes szavazók újra mohácsra gyűjtenek!
Eladott Ország
@Pegero: Valójában nem más ez a rezsim, mint egy kibaszottul nagy kupleráj. De nem egy normális kupleráj, hanem egy olyan, ahol a kurvák örök hűséget és szerelmet hazudnak a főmadámnak, a striciknek és egymásnak, élnek a saját mocskukban, szaporodnak egymás között és időnként kiordítanak a csukott ablakon és ettől úgy érzik, ők irányítják a világot. Közben ádázul, engesztelhetetlenül gyűlölik azokat, akik a kupin kívül, az utcákon, tereken szabadon sétálnak. Ezeken nem lehet segíteni. Rájuk kell zárni az ajtót, be is kell szögelni, ki ne másszanak a küszöb alatt, aztán hagyni kell, hadd falják fel egymást. Ha meggyengül a hatalom aktuális birtokosa, akkor máris keresnek egy nagyobb, erősebb segget maguknak, mert csak a legnagyobb valag szarszagú melegében érzik biztonságban magukat. Ezzel még nem is lenne semmi baj, bélféregnek is kell lenni, ha már ezt a leosztást kapta valaki. A gond abból van, amikor a bélféreg megpróbál az ő puha, gerinc nélküli kis féregtestével úgy tenni, mintha erkölcsi mérföldkő lenne, mintha a tisztaság, emberség, szellem és bölcsesség fénye lobogna az áttetsző, puha kis szervezetében. Holott nem lobog.
Eladott Ország
@Pegero: "A csillagokat lehozták, az összes tüzet ellopták
Rettenetes sötét, sötét van
Elfáradt a napsugár, szegény szentjánosbogár
Rettenetes sötét, sötét van
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban"
P. Mobil - Lámpagyár
www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs&feature=youtu.be

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.