Október 11-én volt a rezsiutalványok nagy napja.

A nyugdíjasoknak kézbesített rezsiutalványok mintegy 60 százalékát váltották be a postákon eddig majdnem 14 milliárd forint összértékben – közölte a Magyar Posta. A közleményben azt írták, a csaknem 4,6 millió utalvány 22 százalékát szeptemberben, 33 százalékát októberben, 6 százalékát pedig novemberben használták fel az ügyfelek.

Tizennégy milliárdnyi rezsiutalványt váltottak be a nyugdíjasok

Az egy napon beváltott mennyiség maximuma október 11-én volt, amikor csaknem 189 ezer utalványt használtak fel az ügyfelek a csekkek befizetésénél. Az átlagos napi beváltási arány a kézbesítéstől számítva megközelíti a 90 ezer darabot.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@volvós: Neked nem jár...Asszem,,nagyon kevés pozitív ( nemzethyy,hazhafijjas ) érzelmet mutatsz kegyes Urunk irányàba... Talán megint működik a régi,jó " B " lista...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Akik nem használták fel az utalványokat, nyilván nem voltak, vagy nincsenek is rászorulva. Ök a "kálók". Ennyi hulladékot bele is számolt a kormány, az elmaradt rezsidíjak kiegyenlítésébe, a közüzemi szolgáltatók felé.
Már ne is tegyetek egy lépést sem érte, úgyis csak meghatározott célra használható, és még a végén túl lesznek fizetve a közüzemi szolgáltatók és szétosztják maguk közötti jutalmazásokra.
Kár lenne a fáradságért, és jutalom a másik oldalnak!
nevemnick
@verőce21: Márciusig lehet ,,beváltani". Eszméletlen hulladék barom vagy. Az utalványom, ha osztogatnak, akkor mint minden évben egy rászoruló családhoz került, akik a jövő hónapban fogják beváltani, így valamivel több lesz az élelmiszerre, vagy az ajándékra való.
Amúgy rohadj meg.
verőce21
@nevemnick: Rohadj meg viszont! Az a kevés, ami még becsorog az utalványokból, nem számottevő.
De gondolnunk kell a MÁK dolgozóira is, akik ugyanebből a maradékból, jövő nyárra szép summákat osztanak maguknak, egzotikus nyaralásokra. Zseniális, mi? :)
Cicamama55
Mi a gyerekeinknek adtuk. Minden utalvány amit eddig kaptunk, az övéké lett. Gyerekeket nevelnek, van bőven helye.
Sámannus
Én október 13-án váltottam be, hogy elzavarjam a pohosnak az egész bandáját.
Tanuljátok meg, hogy túl sok a hamisság emögött az akció mögött. A fütyisznek lett volna ideje bőven, hogy ne átlátszó trükkökkel kormányozzon, hanem verejtékes munkával állítsa az embereket maga mellé. A könnyebbik út a lopás felé nem vezet sehová nertárskáim.
Rockxy
a piszkos nyugdíjasok.
eggyik se kűtte vissza, bele a zorbánnak a képébe.
ittvan bammeg az alamizsnád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.