Október 11-én volt a rezsiutalványok nagy napja.

A nyugdíjasoknak kézbesített rezsiutalványok mintegy 60 százalékát váltották be a postákon eddig majdnem 14 milliárd forint összértékben – közölte a Magyar Posta. A közleményben azt írták, a csaknem 4,6 millió utalvány 22 százalékát szeptemberben, 33 százalékát októberben, 6 százalékát pedig novemberben használták fel az ügyfelek.

Tizennégy milliárdnyi rezsiutalványt váltottak be a nyugdíjasok

Az egy napon beváltott mennyiség maximuma október 11-én volt, amikor csaknem 189 ezer utalványt használtak fel az ügyfelek a csekkek befizetésénél. Az átlagos napi beváltási arány a kézbesítéstől számítva megközelíti a 90 ezer darabot.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@volvós: Neked nem jár...Asszem,,nagyon kevés pozitív ( nemzethyy,hazhafijjas ) érzelmet mutatsz kegyes Urunk irányàba... Talán megint működik a régi,jó " B " lista...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
...már aki megkapta !!! Nekem is járna a 9000.- Forintos " alamizsna ", de ugy látszik elfelejtették elküldeni sok száz honfitársammal együtt. A szép az egészben, hogy még csak reklamálni sem lehet a MÁK honlapján, úgyhogy meg van a saját véleményem róluk. Mit szóltok ehhez ???
Clavigo
@volvós: Neked nem jár...Asszem,,nagyon kevés pozitív ( nemzethyy,hazhafijjas ) érzelmet mutatsz kegyes Urunk irányàba... Talán megint működik a régi,jó " B " lista...?
volvós
Barátom, köszi hogy felvilágosítottál, de ugy érzem, Mi ( Te és én ) egy nap alatt megkeressük
ezt a piti kis összeget, hála Istennek, időben voltunk jó helyen... :-)))))))))) Szép Napot !!!
vacsi
@volvós: Szomorú! De én nem csodálkozom, tőlünk a nyugdíj egy részét vették el!És reklamálni nem lehet.
Nessy
Hát, én még részemről várom, hogy javuljon a derekam, és tudjak egy félnapot utána járni. Ajánlgattam az ifjúságnak is, de ők is számlán fizetnek. Így jártunk.
verőce21
Akik nem használták fel az utalványokat, nyilván nem voltak, vagy nincsenek is rászorulva. Ök a "kálók". Ennyi hulladékot bele is számolt a kormány, az elmaradt rezsidíjak kiegyenlítésébe, a közüzemi szolgáltatók felé.
Már ne is tegyetek egy lépést sem érte, úgyis csak meghatározott célra használható, és még a végén túl lesznek fizetve a közüzemi szolgáltatók és szétosztják maguk közötti jutalmazásokra.
Kár lenne a fáradságért, és jutalom a másik oldalnak!
nevemnick
@verőce21: Márciusig lehet ,,beváltani". Eszméletlen hulladék barom vagy. Az utalványom, ha osztogatnak, akkor mint minden évben egy rászoruló családhoz került, akik a jövő hónapban fogják beváltani, így valamivel több lesz az élelmiszerre, vagy az ajándékra való.
Amúgy rohadj meg.
verőce21
@nevemnick: Rohadj meg viszont! Az a kevés, ami még becsorog az utalványokból, nem számottevő.
De gondolnunk kell a MÁK dolgozóira is, akik ugyanebből a maradékból, jövő nyárra szép summákat osztanak maguknak, egzotikus nyaralásokra. Zseniális, mi? :)
Cicamama55
Mi a gyerekeinknek adtuk. Minden utalvány amit eddig kaptunk, az övéké lett. Gyerekeket nevelnek, van bőven helye.
Sámannus
Én október 13-án váltottam be, hogy elzavarjam a pohosnak az egész bandáját.
Tanuljátok meg, hogy túl sok a hamisság emögött az akció mögött. A fütyisznek lett volna ideje bőven, hogy ne átlátszó trükkökkel kormányozzon, hanem verejtékes munkával állítsa az embereket maga mellé. A könnyebbik út a lopás felé nem vezet sehová nertárskáim.
Rockxy
a piszkos nyugdíjasok.
eggyik se kűtte vissza, bele a zorbánnak a képébe.
ittvan bammeg az alamizsnád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.