Karácsony után Pikó is lebukott. Az újdonsült VIII. kerületi polgármester korábban azt mondta, hogy BKV-val és biciklivel jár majd dolgozni. Kampányvideójában ezt külön ki is hangsúlyozta. A 888 egyik olvasója azonban lefilmezte a kerületvezetőt, ahogy beül szolgálati autójába és egy sofőrrel elhajt. Az akkor még polgármester-jelölt szinte minden videójában biciklire pattan és elteker, kerékpárral járja a kerületet, kezet fog a helyiekkel és bicikliről integet nekik. Nekem nem jön össze alkatilag, hogy a verdával meg a sofőrrel hazacsapassak a Vajda Péter utcába. Az önkormányzatnak vannak éves BKV-bérletei, mi inkább azokat használjuk.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Azért van olyan helyzet, hogy autóval kell menni! Tudod, majd ha Viktor is bicajjal jár dolgozni, meg nem veszi fel a fizetését, mint...! Mert Viktor meg a hasától nem látja a bicikli kormányát sem.
surdilloFUJT
@durbincs: Naaaa idióták gyöngye,az agyrágott idétlen faxszopó szarrágó farok,felébredtél???Neked az agyad csipődött be a vezíred seggébe!!!
görbetükör
Szánalmas, amikor a hazug a tisztességest hazugságon akarja fogni. Csűrhet, csavarhat, de attól még szánalmas hazug marad. :(
csak úgy....
@surdilloFUJT: "@csak úgy...: Hááááát te egy ritka barma vagy ennek a szerencsétlen országnak,reméljük nem tenyésztenek tovább,mert csak zombik lennének!!! "
silber13
@durbincs: Kuss buzeráns templomgyalázó!
csak úgy....
@durbincs: szép ,mikor a vedelös vádaskodik? célod,hogy hülyébb legyél,mint a @Shikari: ? anál egyszerübb nincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.