A miniszterelnök szerint Nyugat-Európa gazdasági válság előtt áll.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Tudjuk jól, hogy ez a fidesz számára jelenti csak a vég kezdetét. Nagyjából minden politikai elemző egyetért abban, hogy egy ilyen típusú berendezkedés, mint a fidesz csak is kizárólag a folyamatosan rendelkezésre álló pénz tart össze. Kérdőre vonhatnánk a "tudatos" fideszesek érveit, hogy látva mi zajlik miért nem tartják aggályosnak...Tudjuk jól a választ, hogy ez a rendszer a maffia szerű pénz és lehetőség juttatásokkal működik. Szóval Viktor ez a te bukásod lesz, szétszaladnak a senkiházi kegyeltjeid, ahogy a már Borkai is a fidesz utáni évekre tette el a lét... :) Egy perc alatt dőlnek majd össze a sziklaszilárd pillérek és hatványozottan fognak kidőlni a csontvázak. Sok gyógyszer fog aznap elfogyni a böri kapujáig...:)
Nessy
Ha továbbra is minden mozdítható pénzt értelmetlen, látvány beruházásokra, sokszorosan túlárazottan, ha a kegyencek lefizetésére, ha a határon túli voks vásárlásokra költ Orbán és a kormány, akkor bizony "nehéz idők jönnek"! és majd elmondhatjuk: "Te tetted ezt Orbán"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.