Egy fiútól próbált meg elszedni egy telefont két férfi a Várfok utcában, ám az egyiküket még a helyszín közelében elkapták a rendőrök, a másikukat a Déli pályaudvaron szedték össze.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint "a rendőrségre 2019. november 14-én délután érkezett bejelentés, hogy két férfi egy fiú kezéből megpróbált kivenni egy telefont a Várfok utcában, majd miután ez nem sikerült nekik, elfutottak a helyszínről.

A segélyhívásra érkező járőrök a helyszín közelében észrevették a menekülő elkövetőket, utánuk szaladtak, akik közül az egyik 17 éves fiút elfogták, a másiknak azonban sikerült elmenekülni. A rendőrök a 17 éves G. L.-t a kerületi rendőrkapitányságra előállították.

Az intézkedő járőrpáros egyik tagja még aznap este – mikor szolgálata után épp hazafelé tartott a vonaton – felismerte a páros másik tagját, akinek pár órával előtte sikerült elmenekülnie. A járőr a 17 éves B. A.-t a Déli pályaudvaron elfogta, majd a kiérkező kollégái őt is előállították a XII. kerületi kapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 17 éves fiatalokat lopás vétség kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.​"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.