Rándulás, törés, vagy szalagszakadás? Dr Boross György ortopéd-traumatológus naponta számos ilyen esettel találkozik. "A páciens mindig abban reménykedik, hogy megúszhatja komolyabb következmények nélkül, van olyan is, aki alkudozni próbál, hogy ne gipszeljük be a karját vagy a lábát. Pedig a leggyorsabb gyógyulás csak a szakszerű, szabályos kezeléstől várható"- mondja Dr. Boross György. Úgy gondoltuk, érdemes tudni, mikor és miért használják a különböző rögzítési formákat az orvosok, mert ha képben vagyunk, könnyebben megértjük, amit az orvos javasol. - 40Plusz.hu

Forrás: 40plusz.hu
Feltöltő: asr
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fantomasz
Egy demokráciában mindenkinek jogában áll megválasztani mit szeretne , persze ha vannak eshetőségek ,
Pl : A nem közvetlen életet veszélyeztető betegségek vagy sérülések , azért nem árt az orvosra utasítására hallgatni de akadnak olyan élethelyzetek amik ezen ajánlásokat felülírják . Ezt a döntést beteg a saját és a köz felelősségére meghozhatja és vállalhatja .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.