A Nézőpont Intézet elemzője szerint Várhelyi Olivér az Európa Bizottság (EB) bővítési portfólióra szánt magyar biztosjelöltje "a következő öt évben azt fogja képviselni, hogy az Európai Unió nyugat-balkáni bővítése megvalósuljon".

Ez lesz Várhelyi Olivér dolga EU-biztosként

Tóth Erik az M1 aktuális csatornán hétfőn úgy vélekedett: Várhelyi Olivér ezt annak érdekében teszi majd, hogy

"a térség a migráció és az egyéb destabilizáló tényezők alól mentesüljön".

Az elemző szerint ez a magyar nemzeti érdek is.

Ugyanakkor megjegyezte: "ezt így nem lehet ma kimondani Európában, mert – mint ahogy azt korábban láttuk – összeférhetetlenséget feltételez".

A Várhelyi Olivérrel kapcsolatban tett ellenzéki kijelentéseket Tóth Erik úgy kommentálta, hogy professzionális politikusok ilyen kijelentéseket nem tesznek és különösen nem politizálnak a magyar nemzeti érdekekkel szemben.

Egyúttal azt prognosztizálta, hogy a magyar ellenzéki EP-képviselők a következő években "(...) mindent meg fognak tenni, hogy Várhelyi Olivér és a magyar kormány közvetett érdekérvényesítő képességét megpróbálják csökkenteni".

"Ezek az akciók eddig sem voltak sikeresek és (...) ezután sem lesznek azok" – hangoztatta az elemző.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@karma1: ne húzd fel magadat ez egy döglégy!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Csak halkan kerdezem: ez a nyilatkozo faszkalap rendelkezik a Bolcsek Kovevel a zsebeben? o mar be is osztotta varhelyi teendoit az EU-s kepviselok listajan, holott meg az sem biztos, hogy elfogadjak az irasbeli dolijat?
Ki ez a felfujt holyag?
Nessy
Gondolja bárki is, hogy ha pl. a törököket felveszik az unióba, akkor abbahagyja más ország bombázását, az etnikai tisztogatást, az ellenzék bebörtönzését? Csak még több pénzre tart igényt, mint amit most kap a migránsokért. ( Az viszont jogos lenne, csak ott is az a baj, hogy nem arra költik, amire kapják.)
Uraim! Tanultak 1 - 100 ig számolni? Ha a jelenlegi tortát több szeletre kell vágni, kisebb jut ám népnemzeti kormányunknak is.
bencemacska
De van írásbeli nyilatkozata arról, mit nem "akar" csinálni. Nem kell külön kérdezgetni minden esetben, ha renitenskedik.
karma1
@Pegero: Majd pont egy csotanytol fogadok el kritikat... nezz mar magadra!
karma1
@Pegero: hahaha, ugyis egy nagy rakas szar vagy, meg a csotany is hasznosabb nalad...:)
RonaGyuri
yahoo.com/finance/news/eu-lawmakers-ok-hungarian-candidate-162240579.html
RonaGyuri
@karma1: ne húzd fel magadat ez egy döglégy!!! =))
justhpeter
Az elemző találgat és nem talál. Ennyi. Ennyit még az M1 is megengedhet magának.
karma1
@RonaGyuri: Annyiba sem veszem, Gyurikam, mint korom alatt a piszok. Csak az ekezet nelkuli klavimmal tud maceralni, bar erdekes modon meg o is el tudja olvasni a minimalis IQ-javal.(Bah' Isten utjai kifurkeszhetetlenek!) .
A belinkelt cikkedet koszonom, hat ugy latszik inkabb, hogy most "they are in big rush", mert hogy mielobb el kell indulnia a verklinek, es mar csak varhelyire vartak. Olyan ez, mint amikor a tomott metroba szepen beszallnak az utasok, de az utolsot ugy kell berantani, mindegy, hogy lesz-e helye vagy sem, dehat a fel laba kilogott. Aztan lehet, hogy pont o fogja telefingani a szerelvenyt...:o(((( Mindenesetre egyre veszelyesebb jatekot jatszik orbanc, es most mar a kozvetlen koret is veszelybe sodorja. (mondjuk oket nem sajnalom, de akkor eleg nagy bukta lesz)
RonaGyuri
@Pegero: köszönjük a magadról szóló filmet, de így sem vagy szimpi!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.