A férfi perel, mert a család a megítélt kártérítésből még nem kapott semmit.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
A"jó"magaviselete miatt kiengedték a sittről a gyilkos cigányt!!! De aki kiengedte ezt a pondrót azt is melléje kell zárni!!!
1magyar
A viccbíróság aki nem kényszermunkára ítélte ezt a barmot hanem kiengedte. Minden vagyonát el kellett volna venni és az áldozat családjának azonnal átadni.
Ez a mocsok ómigráns mindenkire veszélyes az is aki kiengedte mehet a börtönbe!
1magyar
Bár egy jó apa nem hagyná, hogy fia gyilkosa éljen.
Eladott Ország
ma7.sk/pictures/egyeb-kepek-14/b_sztojka_ivan_mti_nagy_lajos.jpg
A vádlott a Cozma-gyilkosság tárgyalásán. Marian Cozma családját – ügyvédje elmondása szerint – ő egymaga támogatja, ami természetesen nem elegendő számukra. A ma már nélkülözésben élő Petre Cozma és felesége a mai napig nem volt képes feldolgozni az akkor történteket, a férfi bele is rokkant a fájdalomba. Noha a bíróság több tízmillió forint értékben foglalt le ingóságokat és ingatlanokat a Cozma ügyben, azt a pénzt mégis az állam kapta meg, a per és nyomozati költségek fedezésére. Azok kifizetése után pedig már nem maradt pénz a család számára. Milyen állam az, amely fontosabbnak tartja saját költségeinek térítését, mint polgárai jogos kárigényét? Milyen állam az, amely előbb magáról gondoskodik, majd csak később a polgárairól? Ez csak két eset, mely nagyobb sajtónyilvánosságot kapott, de vajon hány hasonló eset van, ahol a rászorulók soha nem láttak egy forintot sem a nekik megítélt pénzösszegből? Hányan vannak olyanok, akiknek teljesen tönkrement az életük, mert az állam fontosabbnak tartotta saját magát állampolgárainál? Úgy tűnik idehaza bármi fontosabb, mint az egyes állampolgárok élete. Egy dolog fontos, a rothadó, magát mindenhova berágó rendszer fenntartása. Az nem számít, hogy emberéletek során vezet az út. A hozzátartozók nem számítanak, kell a lóvé stadionra, Várba költözésre stb.
Eladott Ország
@Shikari: A demokrácia liberálisok nélkül valami olyasmi lehet, mint a romák felzárkóztatása Farkas Flórián hatékony közreműködésével. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/08/illib.png
Amennyiben valaki ennyire komoly kihívásokkal küzd a gondolkodás és a megértés területén, az miért nyilatkozik, miért ír, miért szólal meg? Az illiberális jogállam valami önmegtermékenyítő csoda lehet. Talán át is lehetne nevezni önbeporzó jogállamra. A liberalizmus nem csak SZDSZ-t, melegfelvonulást, meg neoliberális gazdaságpolitikát jelent, hanem annál sokkal többet. A liberalizmus nem annyira mint politikai felfogás fontos, hanem mint érzület. Egy olyan hozzáállás, ami nem annyira nemzetben, hanem egyénben gondolkodik, és ami a toleranciát és az egyén szabadságát tartja a legfontosabbnak.
csak úgy....
@Eladott Ország: orvos legyen a talpán,aki ezt a pockot agyilag kitatarrozza...
Macskaszem
@Shikari: 11:43 Pedig a csúti G liberálisból lett náci. Ezt hogy rakod össze a fejedbe?
csak úgy....
@Macskaszem: neki ezeket,mint a gumi dominót tálalja a párt.
csak térfogata van az üres buksijának,abba meg egyedü csak azt tud összerakni,amiben segédkeznek...
Eladott Ország
@Shikari: ma 13:46; Bezzeg a liberálfasiszták és a migránsok, azok igen! Azoktól rettegjen mindenki, mert megmondta Nógrádi tanárprofesszor úr is, hogy ezektől félni kell. Meg a kormány minden tagja is mondja, teljesen függetlenül attól, hogy éppen hol és milyen apropóból szónokol. Az óvodai mikulásünnepségtől kezdve a tarnabutykosi új köztéri-turul avatásig, a kormányablak felszentelésétől a Bayer Zsoltról elnevezett lelkisegély-központ átadásáig mindenhol és mindenkor szóba kerülnek az aljas liberálfasiszták és migránsok. Orbán Viktor népszavazásilag fogja megfékezni Brüsszelt, beolvasztjuk a harangokat és ágyút öntünk, mint Gábor Áron fénykorában. Kövér László a két szép kezével fonja a kerítést, imádságból és mély erkölcsi hitből. A CÖF járja az országot (erre szerencsére még nem voltak) és tokától bokáig meg vannak ők döbbenve. "A lakosság számára emészthetetlen ez a liberálfasiszta diktátum, amely Európa biztonságát veszélyeztetve, a minden pillanatban lehetséges terrorizmusnak adna teret.” Sírok, zokogok. Ki az a szemenszedett hülye, aki ilyen lózungokat használ 2019-ban? Amúgy meg anyád a liberálfasiszta! Komolyan, halálosan elegem van ezekből a kivénhedt majmokból, a nemzettestvérek háta mögül óbégató, kommunistákból lett mélymagyar, mélykeresztény mélybarmokból. Ezen túlmenően kijelentem, hogy bármikor nekifutásból lerúgom a fejét minden olyan fideszes baromállatnak, aki elkezd liberálfasisztázni.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 13:51; Igaz ugyan, hogy az egyik alapelvem az, hogy hülyékkel nem vitatkozom, de némi felvilágosító munkát örömmel magamra vállalok. Hátha. „A fasizmus a radikális, tekintélyuralmi nacionalizmusnak a 20. század első felében Európa egy sor országában megjelent formája. Nevét az olasz változatáról, a legkorábban kialakult olasz fasizmusról kapta. A fasiszták az adott nemzet totalitárius állammá történő egységesítésére törekedtek a nemzeti közösség tömegeinek mozgósítása révén, az élcsapat szerepét betöltő pártra támaszkodva. A fasizmus ellenséges a liberális demokráciával, a szocializmussal, a kommunizmussal szemben. Legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a katonai szellem eluralkodása a társadalomban. A fasizmus a politikai erőszak, a háború és a gyarmatosítás eszközeivel keresi a nemzeti megújulást és álláspontja szerint a felsőbbrendű népeknek, »fajoknak« életteret kell szerezniük a gyengébbekkel és alsóbbrendűekkel szemben. A fasizmus ideológiája következetesen hangoztatja az állam elsődlegességének elvét. Benito Mussolini és Adolf Hitler egyaránt maguk személyesítették meg az államot és ennek alapján megkérdőjelezhetetlen hatalmat igényeltek és gyakoroltak. A fasizmus bizonyos elméleteket és terminológiát a szocializmustól kölcsönzött, de azzal ellentétben az emberi társadalmon belüli fő ellentéteket nem az osztályok között találta meg, hanem a nemzetek és az emberi »fajok« között. A gazdasági életben a vegyes gazdaság mellett szállt síkra, amelyben jelentős állami tulajdon és állami beavatkozás mellett nagy teret kapott a nemzeti tőke, beleértve a nagytőkét is. A fasizmus fő ellenségének a szocializmust és a kommunizmust tekintette, de időnként kritikus volt a kapitalizmussal szemben is, egyfajta »harmadik utat« javasolva a kapitalizmus és a marxista szocializmus között. A fasiszta mozgalmak a nacionalizmus harcias, szélsőséges, soviniszta, idegengyűlölő formáját képviselték”.
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf te buzeráns köcsög!!!remélem a sitten a sztojka félék igazi köcsögöt csinálnak belőled!!!bélféreg!!!
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf bélféreg!!!anyád még mindig nyerít amikor a cigók sorba kúrják??? te meg leszopod őket!!!
csak úgy....
@Shikari: a hülyékkel így szoktam bánni,nem vetted még észre!?
tibim, már az is ciki,hogy te itt akarod eladni magad,mint értelmes,tudományos,tanult , vagyonos fazon,közben kiröhög a templom egere...
Eladott Ország
@Shikari: ma, 15:45; Gondoltam válaszolok, de megsemmisültem az érveid miatt. Mocsok kemény vagy, nem engeded megülni az ész diadalát...
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf te agynélküli bélférg!!Ha már szopsz legalább csendbe tedd, ne cuppogjál olyan hangosan!!!
Eladott Ország
@Shikari:ma, 17:24; Enter Shikari - Stop the Clocks (Official Video) ( Kell egy kis áramszünet)
youtu.be/wGXf3M0tXLw
csak úgy....
@Shikari: azon gondolkodok,hogy te milyen tiltott szert szedhetsz...
baßod tibi ,te nem csak termeszted de meózod is a termést !
ha dörömbölnek nálad,én küldtem öket de csak az egészséged érdekében...
Eladott Ország
@Shikari: ma, 17:57; Pedig az egykori kollégiumi lábszagcimborákból hasonlóan meggyőződéses liberálisból mélykeresztény és mélykonzervatív gyökérbe fordult fideszes politikai gerincoszlopok szokták túltolni a biciklit. Ők mindenkinél okosabbak. Akkor is, ha mi magunk a büdös életben nem tapasztaltunk meg valamit, a másik pedig igen. Ebben az országban a nők jobban tudnak borotválkozni, a férfiak pedig gyereket szülni. Nem vitatkozunk, mert azt nem tudunk. Ahhoz érvek kellenek, az érvekhez tudás kell. Lófaszt! Mi megsértődünk. Azonnal és halálosan. Mert aki ellentmond, az ellenség. Az nekünk akar rosszat.
uploads.disquscdn.com/images/bf533f4c56a07006310b22873715ef01bb562e1c906be235b4dba9ba53ee3870.jpg?w=600&h=797

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.