Még nevet is változtatott, hátha...

Máris mehet vissza a sittre a Cozma-gyilkosság miatt elítélt, majd szabadult Sztojka Iván
Fotó: MTI/Nagy Lajos

Közleményben számolt be a rendőrség arról, hogy bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett és kitartottság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást a 37 éves S. I. enyingi lakos ellen. 

A férfi a nyomozás adatai szerint 2019 márciusától nyár végéig

prostitúcióra bírt rá egy dunaújvárosi lányt, akitől a bevételét részben vagy egészben elvette, életvitelét abból fedezte.

Mint írják, S. I. rendszeresen beszámoltatta a nőt a jövedelméről, amit vagy készpénzben vagy banki utalással kellett neki elküldenie. Ebben az általa beszervezett három bűntársa segítette, akik saját bankszámlájukról vették fel az oda utalt, prostitúcióval megkeresett pénzt, amit átadtak a 37 éves enyingi férfinak.

Mint később kiderült, a szóban forgó férfi nem más, mint Sztojka Iván, a Marian Cozma-gyilkosság harmadrendű vádlottja.

A 24.hu utolérte a bűnöző egyik ismerősét, aki azt nyilatkozta a portálnak, hogy a férfi még Sztojka Iván néven szabadult a börtönből tavaly. Új életet akart kezdeni, ezért cserélt nevet a kiengedése után, ám életmódja nem változott meg gyökeresen: mindössze nyolc hónapig bírta ki, hogy ne kövessen el újabb törvénysértést.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
És vajon ki az a bíró, aki ezt kiengedte?!
jesz
@vacsi: és ki lesz az a bíró, aki el meri ítélni? Pláne, hogy ennek a jó magaviseletű szent embernek, akit tévedésből ítéltek el, le kell ülnie az elengedett éveket...
..óra idul...elkezdődött az időhúzás..
vacsi
@jesz: Hogy ki meri elítélni? Mondjuk, ettől én is félek! Sokszor eszembe jut a Polip című olasz film...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.