A nyomozók Budapesten fogták el azt a 39 éves férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazott ózdi otthonában egy 65 éves nőt, hogy az asszony később belehalt sérüléseibe – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

A közlemény szerint a 39 éves ózdi H. Péter szerdán ütötte meg a nőt az otthonában, miután felszólította, hogy adja át a mobiltelefonját. Később visszatért és súlyosan bántalmazta a nőt, majd magára hagyta a lakásban.

A sértettet egy hozzátartozója pénteken találta meg a lakásban, de ekkorra a nő már halott volt.

A férfit halált okozó testi sértés és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki. H. Péter beismerte a bűncselekményt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
majd a bíró jól elengedi, mert szegényt rémnek nevezték...még bocsánatot is kér a nép nevében, és megkéri, fáradjon a kasszához egy tekintélyes kártérítésért.
Borsodi
Nem ő az egyedüli rém Ózdon,a nyugodt békés boldog városban ahol nincs munkahelyi probléma,az emberek jól keresnek a gyárvárosban .Igaz nem találnak bagóra valót sem.de ez kit érdekel elvégre itt nem fideszes a polgármester.Egyáltalán ez Magyarország része vagy Afrika?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.