Kényes ügyben nyomoz a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda: hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították.

Válogatott focista zsarolhatta Borkai Zsoltot a szexvideóval – többeket letartóztattak

A Nemzeti Sport megkeresésére az ORFK Kommunikációs Szolgálata szűkszavú válasszal szolgált:

„Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

A Nemzeti Sport információja szerint az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült erotikus felvételekkel, amelyek hatására a választások után lemondott polgármesteri posztjáról Győr első embere, az olimpiai bajnok tornász. A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

Keresték P. Józsefet, ám elérhetetlennek bizonyult, elértük viszont Plenter Nándor ügyvédet, aki megerősítette a lap információit, s elmondta, ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben.

(Kép: MTI/Krizsán Csaba)

Forrás: Nemzeti Sport

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A rendőrség tud sietni, ha nagyon fontos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
Még a végén kiderül, hogy Borkai az áldozat, és rehabilitálni kell...

Mazel Tov, punkok !!!
Aki Én
...bizonyítékot, bizonyítékot, bizonyítékot... kiabálja a félkegyelmű propagandista, mert nem hiszi, hogy a postásnak is van anyja, hiszen még nem látta.
nezelodo
Nem is értem, hogy aki a felvétellel üzletelt, miért egy focistát választott futárnak, miért nem egy esztergályost? Vagy talán azok nem járnak az Adriára Széchenyi terves suskával is kitömött, mindenre vállalkozó "üzletasszonyokkal" csikkólát szívni?
Eladott Ország
Közben egy hang nincsen a négy és fél milliárdos telekügyletről, a pedagógus felesége nevén lévő 4 hektáros teniszpályás birtokról, a hivatali visszaélésről, a bűnszövetségben elkövetett sikkasztásról, a korrupcióról, stb. Tartok tőle, hogy a végén egyetlen bűnöst sem fognak találni, csak a kikötőmestert, ahonnan kihajóztak.
kereső
Megy ám ezerrel ennek a xarnak passzirozása, mert ugye el kell arról terelni a figyelmet. hogy borkai fidess nertárs közpénzzel fizetett az élvezetért, hogy polgármestersége alatt milliárdokkal kárositotta meg Győr városát, hogy felesége a tanári fizetésből valóságos kis rezidenciát épitett fel, hogy a fia a semmit tevésért havi egy millából kénytelen tengetni életét, hogy ne derüljön fény még véletlenül sem a külföldre kilopott pénzekről. És nem mellesleg majd bele lehet keverni Glázer Timeát az ellenzék polgármester jelöltjét. És mindez ügyészi segédlettel. Értem már tökéletesen az igazságügyminiszer asszonyt- a jogállam az "nemzeti sajátosság",és egyébként is egy homályos ,felfoghatatlan valami. Csak azt nem értem mindezek után, ha nálunk kikezdhetetlen és szilárd a jogállam, még nemzeti módon IS!, akkor miért is tiltakozunk annyira az Európa Tanács tervezete ellen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.