Sokkal egyszerűbb feltételekkel kerülhetnek be a tudományos elitbe az eddig erre alkalmatlannak tartott, de a kormánnyal együttműködni kész emberek. Az új szabályozás kifejezetten hátrányosan érinti a fiatal kutatókat.

(Forrás: index.hu, RonaGyuri által)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a mostani állapot még a rendszerváltás előtti időszaknál is rosszabb: akkor ugyan voltak politikai kinevezettek, de a nagy többségnek mégis csak eredményeket kellett felmutatnia az előmenetelhez
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: @Csizmás Kond: retardált barom vagy! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...már mondtam Gyuri, neked a régi berögződött kommunista intelligenciádat a büdös életben nem lehet megcivilizálni...ugyhogy az ilyen bőgéseidst a kutya sem hallgatja meg.
...ja és doktori..na ebből a paraszt megnyilvánulásodból biztos már megszerezted a tudományos fokozatot...ebben jó vagy .
RonaGyuri
@Pálinkafőző Rézüst: igazad lehet én vagyok a hülye, hogy szóba állok vele, pedig tudom, hogy ez a szerencsétlen ilyennek született!! =))
RonaGyuri
@Csizmás Kond: te egyre hülyébb vagy - igaz a derék Köteles NER-társad is - ész nélkül komcsizol mindenkit, aki rámutat, hogy milyen korlátolt barom vagy!!! =))
Bár semmi közöd hozzá, de még szakszervezeti tag sem voltam! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...nem voltál még tag sem...ez kizárt, mert ekkora faragarlan parasztan annélkül nem lehet születni ...esetleg csak örökölni, da akkor az őseid még ilyenebbek kellett legyenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.