De a fővárosba vezető utak nagy többségében is már araszolnak az autósok néhol.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-es autópályán, a Biatorbágy és Herceghalom közötti terelést tegnap délután elbontották, mindkét irányban az eredeti forgalmi rend szerint autózhatnak, így Budapest és Hegyeshalom között már sehol sincs munkavégzés miatti forgalomterelés.

Útinform: az M0-s déli szektorában nagy a torlódás

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Ugyanakkor Budapest felé, Győr térségében a 112-es km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel a leállósávon, és belóg a külső sávba is, ezért mellette csak a belső sávon halad a forgalom, torlódás van.

- Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé Dunaharaszti és Halásztelek között alaposan megélénkült a forgalom, 15-20 perces menetidő veszteséggel kalkuláljanak! Az ellenkező oldalon, – az M5-ös felé –, Nagytétény térségében lassulnak le a járművek, de még nincs torlódás.

- A bevezető utak közül az M3-as autópályán Mogyoródtól befelé, a 4-es főúton Monortól, a 10-es főúton Üröm előtt és a 31-es főúton Maglód környékén araszol a kocsisor. Lassú az előrejutás a Csepel-szigeten, a II Rákóczi Ferenc úton is, mindkét irányban az M0-s felhajtója előtt.

- A 11-es főút Budakalásztól telített, emiatt a Megyeri híd felől jövők is torlódásra számítsanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.