Dorosz Dávid szerint biztosan olyan intézkedéseket fognak hozni, amelyek a budapesti levegő minőségének javítását célozzák.

Bevezetik a dugódíjat, és öt éven belül korlátozhatják a dízelautók behajtását a budapesti belvárosba. Erről beszélt az RTL Híradónak adott interjújában a klímavédelemért felelős főpolgármester-helyettes.

Dorosz Dávid arra számít, hogy ezekkel az intézkedésekkel radikálisan javítani lehet a főváros levegőminőségén. A Greenpeace szakértője szerint nem csak az autós, hanem a teherautó és buszforgalmat is korlátozni kéne.

Címlapkép: rtl.hu

(rtl.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Talán nem kéne erre öt évig várni!!! A BKV járműveket már most lelehet cserélni elektromosra!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Talán nem kéne erre öt évig várni!!! A BKV járműveket már most lelehet cserélni elektromosra!!!
Qqberci
Nem kéne előbb a 4-es metrót befejezni?...
Donáld Tramp
@Jozefina: Jahh... De te fogod kifizetni, adóemeléssel.
justhpeter
A főváros vezetése elkezdett UFO-t látni. Ha egyszer erre igény van...
jesz
nyugalom...Dorosz is csak igérgetésre szerződött...láttam a tévében nyilatkozni...hát az inkább egy gyenge szóbeli vizsga nyögdécselése volt, mint határozott jövőkép ecsetelése...

Szóval rajta vannak, aztán öt év múlva majd jön egy másik csapat...
Addig, amíg a yard nem szűri a városi forgalomban guruló füstokádó járműveket, addig, amíg szebbnél szebb vegyestüzelésű kandallók kaphatóak az áruházakban, addig mit is igérhet ez a szerencsétlen...bármit, amit aznap hallani szeretne a publikum...úgysem lesz belőle semmi. A lényeg, hogy havonta utalja a pénzügy a fizetését.
rokker33
5 éven belül!Az jó sok idő szerintem hamarább is kivitelezhető lenne ..
Pálinkás Pál
Azzal ugye mindenki tisztában van hogy a légszennyezettség minimális részét okozza a személygépkocsi forgalom!!! Ezért volt hatalmas hiba ezt a zöld majmot jelölni a főpolgármesteri tisztségre!!! Ha nagyon forszírozza a dugódíjat,meg a zöld marhaság miatti gépjárműkitiltásokat,akkor egyenes úton visszaadja a fővárost a fidesznek!! Budapest autóval közlekedik,ezt tudomásul kéne venni...ahogy a világ többi metropolisza is!!! most arról nem is beszélek hogy egy olyan párt "kölyke" /LMP/ aki fényesen bebizonyította tavaly áprilisban hogy a duce szekerét tolja!!! Itt a budapestiek most nem karácsonyra szavaztak,hanem tarlós ellen...ami sürgősen meg fog változni ha ragaszkodik az ötleteihez...Mielőtt valami zöldvérű szóvá teszi...én a 70-80'-as években nőttem fel Budapesten,amikor minden második házban szénnel,olajjal tüzeltek...ergo ,sokkal nagyobb volt a légszennyezés,mégis élünk...most jóval alacsonyabb mint akkor,csak az unió levitte a béka segge alá a határértékeket,hogy szivatni lehessen mindenkit../Autóipar...stb/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.