Az újpesti fideszes képviselő, Dr. Szabó Béla a keddi testületi ülésen előterjesztette a volt fideszes polgármester, Wintermantel Zsolt és alpolgármestereinek végkielégítéséről szóló előterjesztést, ami a jogszabályok alapján a kötelező végkielégítésen felül még három hónapnyi bér kifizetését tette volna lehetővé.

Bár a Fidesz akarta, nem kap plusz pénzt a leváltott polgármester

Az esetről beszámoló új, momentumos polgármester, Déri Tibor Facebook-posztjában azt írja, mindez nagyságrendileg több mint tízmilliónyi forintnyi pluszkiadást jelentett volna a költségvetésnek.

Annak a költségvetésnek, ahol több mint 230 millió forintot kellett átcsoportosítani, hogy a hivatali munkatársak, bölcsődei és óvodai dolgozók meg tudják kapni a jutalmat év végén

– közölte a kerület új vezetője.

A szavazáson végül 14 nem és 3 igen szavazat mellett elutasította a képviselő-testület a határozati javaslatot, így a volt polgármester és alpolgármesterei nem kapnak további végkielégítést.

(Kép: Twitter)

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
a náci diktatúrákban nem jár a végkielégítés még a fűrernekse!
Jozefina
Mi az, hogy további végkielégítés??? Egyáltalán mire fől kell fizetni végkielégítést!!!??? Elég sok fizetést és egyéb juttatásokat kapzak regnálásuk alatt!!!
Rockxy
@Jozefina: ráadásként regnálni meg nemis etikus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.