Ez fejenként 3,3 milliót jelent átlagosan. Volt, aki a 15 évvel ezelőtti kettős állampolgárságos népszavazás miatt nem akart maradni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Persze, hogy menekülnek, hiszen egy vizsgálat talán még felelősségre is vonhatná őket!!! Minden esetre a jegyző és az említett munkatárs személyes felelőssége felmerülhet a kifizetések kapcsán!!!
RonaGyuri
Tényleg ennyire olvasat kérdése lenne,

avagy a derék index azért rá is mutathatna a dolog szélhámosság voltára

Újpest volt az egyike, ha nem a legócskább példája annak, hogy ócska pártkatonákkal nyomatták tele az általuk uralt városokat, a polgi bukása után a helyhatóság 40 dolgozója mondott fel.
Az új polgi most magyarázkodni kényszerül, mert kiderül, hogy nem üres kézzel távoztak „132 millióval lépett le az újpesti városházáról távozó 40 dolgozó”!
A történet pikantériája, hogy a tele zsebbel távozók hivatkozását az index firkásza megjegyzés nélkül közreadta: mármint, hogy ők csak elfogadták a felkínált lehetőséget és egyébként is a jegyző helyét megpályáztatták! =))
Azt valahogy elfelejtették megjegyezni, hogy a jegyző örülhet, hogy csak simán elengedték és nem nagy-értékű szélhámosság és károkozás miatt perelték (tényleg miért is nem???). Ugyanis a 40 kilépőnek ő tette lehetővé, hogy közös megegyezéssel szabotáljanak és – most fijjej Wazze -: nagy-összegű lelépéseket fizetett nekik, sőt azokat az ő utasítására előre ki is fizették! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.