Toroczkai László szerint a hírportáé a Puskás Aréna megnyitóját követően magyargyűlöletre uszító videót, véleménycikket és karikatúrát közölt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Figyelmébe ajánlom, mint tanitót Kim Dzsongunt.
Az ő uralma alatt vittek büntető táborba egy anyukát, aki este elfüggönyözte az ablakát, mert a kisfiát zavarta a bevilágitó neon reklám.
A neonreklámon Kim Dzsongun volt ábrázolva teljes életnagyságban. Ez is teljes mértékben kimeritette a hazaárulást.
Iróniát nem ismer és nem is visel el a mélymagyar. Ő más formáját nem ismeri a hazaszeretetnek, csak a külsőséget.
Lesznek még nálunk munkatáborok, meglátjátok. Mindenki odakerül, akl nem előirás szerinti hdzafi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
felkészül a Wales-i és az Uru válogatott is !! =))
görbetükör
Figyelmébe ajánlom, mint tanitót Kim Dzsongunt.
Az ő uralma alatt vittek büntető táborba egy anyukát, aki este elfüggönyözte az ablakát, mert a kisfiát zavarta a bevilágitó neon reklám.
A neonreklámon Kim Dzsongun volt ábrázolva teljes életnagyságban. Ez is teljes mértékben kimeritette a hazaárulást.
Iróniát nem ismer és nem is visel el a mélymagyar. Ő más formáját nem ismeri a hazaszeretetnek, csak a külsőséget.
Lesznek még nálunk munkatáborok, meglátjátok. Mindenki odakerül, akl nem előirás szerinti hdzafi.
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/7d491d6e311bd6b93e793d8b988fa0539d7262b62a2e2e885c8a5e7be0fc6d4f.png?w=600&h
Micsoda férfias állat, mekkora f@sza van, s ráadásadásul a hátán! És milyen felelős gondolkodású, hogy óvszerbe csomagolta. Történelmi tény, hogy az ilyen lovasszínházas jelmezbálok minden alkalommal rosszul végződtek a magyarok számára. Alapvetően a fidesz pénzéből pörögnek, ez teszi legaljává a mi hazánk mozgalmat.Horthy Miklós kormányzó 1942 óta tisztában volt a náci Németország zsidópolitikájának lényegével, azzal, hogy az európai zsidóságot ki akarták irtani :"Orbán kedvenc antiszemitájának levele Hitlerhez:Ez a Horthy Miklós ugyanaz a személy, akit 2017. június 21-én Orbán Viktor miniszterelnök a megújult Klebersberg-kastély átadásán kivételes államférfinak nevezett. Nos, ez a kivételes államférfi levelében arról igyekezett meggyőzni Hitlert, hogy nem igazak a vádak, miszerint „Magyarországon túl enyhén kezelik a zsidókat”. Az Orbán által kivételes államférfinak nevezett Horthy ugyanakkor arról is biztosította a Führert, hogy „A zsidók fokozatos kikapcsolására vonatkozó további intézkedések folyamatban vannak, s amint meg lesznek teremtve elszállításuk feltételei, ezt végre is fogjuk hajtani.” Itt minden pofon jó helyre ment:
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com%2F-_DsRstsr8kQ%2FU3DhJYjBs7I%2FAAAAAAAACOM%2FTG3r-568pEk%2Fs1600%2Fwww.robban.huviccesvideokvicceskepekcicikufoghosterdekessegek.gif&key=tclL65Vltcwg9HIrQWx2cA&w=600&h=184
Nyírfa
A mihazánk az Indexet...még viccnek is rossz.
Ezt a primitív gyülekezetet be is lehetne tiltani. Csak azért randalírozhatnak, mert még névleg demokrácia van.
Mi jutott eszembe! A fidesz majd maga mellé veszi koalíciós partnernek. Ezekkel és a kádéenpés kereszténykedőkkel aztán büszkén doboghat a magyar nemzet szíve. Országimázst is kell építeni vagy mi a szösz!
Nessy
@görbetükör: Elnézést, de ez a szám, melyik csapat országának a himnusza? Azt valóban illik állva meghallgatni.
Akinek nincs humora, az egyéb gazságokra is képes!
Ha valóban "Egy vérből valók vagyunk", akkor kis hazánkban vérátömlesztés előtt meg lehet spórolni a vércsoport meghatározás idejét, és költségét. Mellékesen közlöm a Mi Hazánk érzékeny lelkületű tagjával, hogy "Magyar vagyok, magyarnak születtem..." és ne egy dal határozza meg a hovatartozásomat!
CsipkeRózsa
Miért uszítás az, hogy valaki nem áll fel, amikor mások felállnak, az éneklésnek, még csak nem is a Himnuszt.
fahrenheit451
A Mi Hazánk léte (az uj Jobbik, akik kiszolgálják Orbán aljas rendszerét) maga a közösság elleni uszítás !!!
Aki nem látja, hogy a Mi hazánk mozgalom, a fasiszta Orbán új szatelit verőlegény szervezete, az vak.
Nyírfa
@Eladott Ország: Ezekről lepereg a gondolat, elkerüli őket az érzés. Érzelmekből élnek, indulatokkal kompenzálnak. Beszélni hozzájuk csak falra hányt borsó. Addig nem tanulnak, amíg a saját bőrükön nem tapasztalják meg a saját elméleteiket.
Emlékezünk még Szegedi Csanád Canossa-járására.
Nyírfa
@fahrenheit451: " ...a Mi hazánk mozgalom, a fasiszta Orbán új szatelit verőlegény szervezete..."

Ennél pontosabban meg sem lehet fogalmazni.
Aki Én
A magyarságra és a gyűlölködésre hivatkozva gyűlölködnek a magyarsággal. Ez az egész így, ahogy van, annyira beteg. Szomorú, mivé lett ez a kis ország.
Rockxy
pártok szaggatják szét az országot.
de nemcsak ők felelősek.
az ostoba nép nem hajlandó tanulni.
megoldás:
s03.static.libri.hu/cover/f4/d/4958422_5.jpg
Eladott Ország
@Shikari: ma, 14:44; A mi hazánk egy olyan párt, amelynek vezetői minden gond nélkül kimondják azt, amit a fidesz vezetése ugyan sokszor gondol, mégsem nyilatkoztathat ki nyíltan. A fidesz már jó ideje bizonyította, hogy egy szélsőjobboldali párt, mégis úgy gondolják, ezt nyíltan kockázatos kimondani. Emiatt is jöhetett létre ez az új párt, amely nem riad vissza a rasszista, xenofób kinyilatkoztatásoktól sem. A Tóth Laci nem volt jó neki, mélymagyar Toroczkai lett belőle, nem volt elég magyarosan arisztokratikus a fidesz seggnyaló taplónak.
Nyírfa
@Eladott Ország: Tóth az eredeti neve? Nocsak. És nem vállalja a származását?
Nessy
@Nyírfa: Egyébként ez a szám a Mészáros által megvett szlovákiai DAC focicsapat indulója lett akkoriban. Vannak a zenekarnak remek számai, amit szívesen hallgat az ember, ha nem is áll vigyázba közben.
Egyik kedvencem az "Alkoholista mesehősök", többek közt.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 11:03; Nem vállalja a származását, Tóth az eredeti neve, de úgy látom a betűvetés sem segített rajta. Kékvérűnek vallja magát, pedig csak a Ripost újság és egy büdösödni szintjén szocializálódott a virgonc nyilas árja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.