Mindeddig eszembe sem jutott, hogy szánalmat is érezhetek a Nemzeti Együttműködés Kormánya iránt. Ma ezt is sikerült elérniük. Bár azért nem tiszta ez a szánakozás, keveredett bele még más érzés is…„Bocsánatot kért” a kormány – mert kötelezték rá

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azt hittem, hogy az ujsagiro tuloz, es a kormany nem ad ki HIVATALOSAN egy ilyen "bocsnatkerest" ilyen szoveggel - hat csalodtam: ez is igazolas arra, hogy a kormany mar barmit megenged maganak kommunikacio cimen! Hat szo szerint kepesek voltak leirni egy "bocsanatkerest" a specialis magyar szoval, hogy "csurio-csavarja" !
Nem jutok szohoz! Ha ezt Gyurcsany irta volna le, akkor azonnal azt irnak le ellene, hogy komolytalan politikus, nem valo a poziciojaba, (Mondjuk minden cselekedete utan ezt irtak le rola, szoval tokmindegy).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.