Az EU nem csak katonailag gyenge, az USA-val és Kínával szemben kibernetikai törpe is. Ha így marad, minden kihívást tehetetlenül fog szemlélni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Végig olvasva az Index cikkét elég elszomorító a hekyzet!!!
Ezért érthetetlen az EU tagországok hozzáállása a mielőbbi EU-s haderő felállításához. Csak ez vezethet mindanyiunk biztonságához.
Csak két idézet a cikkből, ami az igazságot tartalmazza:
"Közös védelmi politika azonban a gyakorlatban nincsen az EU-ban, de még a sokat hangoztatott V4-en belül sem. Jó lenne közös beruházásokkal hatékonyabbá tenni a haderőfejlesztést, de „annyira nem bízunk egymásban, hogy egy fél pár zoknit nem vettünk még közösen”, mondta."
"Szemléletváltás kell ahhoz hogy Európa képes legyen megteremteni saját kibertere biztonságát - vélte Feledy hangsúlyozva, hogy ez nem csak Kínával vagy Oroszországgal, de az Egyesült Államokkal szemben is legitim cél."
Nessy
Abban is igaza van Tálosnak, hogy a politikusaink a lemez "B" oldalánál tartanak! Az igazi probléma, ami számukra nem kézzel fogható, amivel nem lehet a digitális,analfabétákat , fél analfabétákat riogatni, az nem létezik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.