Aki a színpadon fiatal színésznőket fogdos, és ezt rendezői módszernek nevezi, az aljas ember – írta Schilling Árpád rendező.

Évek óta tudtak a zaklatásokról a Katona József Színházban – ezt Schilling Árpád írta Facebook-oldalára. A rendező hozzátette: vagy joguk, vagy bátorságuk nem volt megnevezni az illetőt.

Gothár Péter tegnap jelentette be, hogy ő a főszereplője a Katona József Színház zaklatási ügyének. A színházi és filmes rendező közleményt adott ki, ebben azt írja: egy évvel ezelőtt erkölcsileg elfogadhatatlan módon közeledett egy munkatársához.

A Színház- és Filmművészeti Egyetemen is tanító Gothár etikai vizsgálatot kért maga ellen, az egyetem ezt haladéktalanul megkezdte.

(atv.hu)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gothár Péter rendezővel kapcsolatos zaklatási ügy tárgykörben a fideszes propagandamocsár művel az öblös balliberálisozás kedvéért, az megint penetránsan ocsmány. Amikor a zaklatást nem azért ítéljük el, mert a zaklatást minden körülmények között elítéljük, hanem azon nyammogunk, hogy kicsoda az illető (pl. a balliberális kulturális világ egyik jelképe, volt SZDSZ-es politikus, a balliberális szellemi élet egyik meghatározó alakja, stb.).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 13:40; Reméljük Donald Tusk jövő januárban kihajítja a Néppártból a fideszt, mint macskát szarni.
“Az olyan értékeket, mint a polgári szabadságjogok, a jogállamiság és az illendő viselkedés a nyilvánosságban, nem fogjuk feláldozni a biztonság és a rend oltárán, mert erre nincs szükség” – hangoztatta.
olkt.hu/donald-tusk-januarban-dontunk-a-fidesz-sorsarol-az-europai-neppartban/
Nyírfa
@Eladott Ország: Várom, hogy így legyen!
jesz
ma egy tévéműsorban Kálomista már- már dührohamszerűen követelte a Színművészeti egyetem vezetőinek menesztését, mert nagyon jól tudták, hogy a durvamodorú gusztustalan Gothár hosszú évek óta zaklatja az egyetem tanulóit...

Namost ez az aljadék ott kért maga ellen vizsgálatot, ahol a többiek is bennevannak, illetve vele vannak...
Akármilyen tehetségesnek mondják, el kell zavarni a francba, mert csak rossz érzést kelt mindenkiben a látványa..a színninövendékek félnek tőle, mert egy durva állat..
Nessy
Na, végre van valami amivel lehet terelni, és visszalőni Borkaiért!
Egyébként imádnivaló ez a sok mindentudó! Ők tudták, de nem mondták!
Minden esetben előkerülnek, amikor kitör a balhé, és rájönnek, hogy most aztán lehet a fene nagy erénycsőszt előadni.
Miért nem beszéltek, ha tudták? Vagy akkor nem állt érdekükben?
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 17:28; Mint korábban is írtam, a közpénzből élő kormányfelszopó lapok a zaklatást nem azért ítélik el, mert a zaklatást minden körülmények között elítéljük, hanem azon meditálnak, hogy kicsoda az illető, a párthovatartozást tekintve, hiszen a fidesz testesíti meg a nemzetet, a konzervatív-mélykeresztény erkölcsöt és gyakorlatilag mindent.
Hiszen üzenjük Brüsszelnek, a magyar reformok működnek:
static.wixstatic.com/media/a27d24_760f0088729b4d2094ba3940f63c1815~mv2.jpg/v1/fill/w_740,h_757,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01/a27d24_760f0088729b4d2094ba3940f63c1815~mv2.webp

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.