Aki a színpadon fiatal színésznőket fogdos, és ezt rendezői módszernek nevezi, az aljas ember – írta Schilling Árpád rendező.

Évek óta tudtak a zaklatásokról a Katona József Színházban – ezt Schilling Árpád írta Facebook-oldalára. A rendező hozzátette: vagy joguk, vagy bátorságuk nem volt megnevezni az illetőt.

Gothár Péter tegnap jelentette be, hogy ő a főszereplője a Katona József Színház zaklatási ügyének. A színházi és filmes rendező közleményt adott ki, ebben azt írja: egy évvel ezelőtt erkölcsileg elfogadhatatlan módon közeledett egy munkatársához.

A Színház- és Filmművészeti Egyetemen is tanító Gothár etikai vizsgálatot kért maga ellen, az egyetem ezt haladéktalanul megkezdte.

(atv.hu)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gothár Péter rendezővel kapcsolatos zaklatási ügy tárgykörben a fideszes propagandamocsár művel az öblös balliberálisozás kedvéért, az megint penetránsan ocsmány. Amikor a zaklatást nem azért ítéljük el, mert a zaklatást minden körülmények között elítéljük, hanem azon nyammogunk, hogy kicsoda az illető (pl. a balliberális kulturális világ egyik jelképe, volt SZDSZ-es politikus, a balliberális szellemi élet egyik meghatározó alakja, stb.).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gábor Szendroi
Elzavarni! De jó messzire, menjen nyugdíjba tapogassa szeretteit, ha van olyan.
Nessy
Akkor miért csak most jut eszébe? Talán akkor kellett volna jelezni, nyilvánosságra hozni! Ha akkor leállítják, több eset nem történik meg.
Nyírfa
@Nessy: Így van. Ez a Schilling mindig akkor játssza el a mélyen felháborodott erkölcscsőszt, amikor már szégyenpadra lett állítva valaki. Nagyon unszimpatikus.
Aki Én
@Nessy: @Nyírfa: ,,csak az áldozatok tudják leleplezni a tettest. Ha van támogatás, ha van empátia, akkor ez sikerülhet."
Ebben igaza van. Hiába jelzi valaki, hogy hallott valamit, amíg maga az áldozat nem borít.
Nessy
@Aki Én: Erről van szó! De, ha lehet, ne évek múlva!
Nyírfa
@Aki Én: Schilling maga írja meg, hogy Gothár Péter módszereit a főiskola óta ismeri. Csak gyáva volt bármit is szóvá tenni. De bátorrá lesz, amikor már meg lehet kövezni a vádlottat. Engem ez taszít.
Eladott Ország
Gothár Péter rendezővel kapcsolatos zaklatási ügy tárgykörben a fideszes propagandamocsár művel az öblös balliberálisozás kedvéért, az megint penetránsan ocsmány. Amikor a zaklatást nem azért ítéljük el, mert a zaklatást minden körülmények között elítéljük, hanem azon nyammogunk, hogy kicsoda az illető (pl. a balliberális kulturális világ egyik jelképe, volt SZDSZ-es politikus, a balliberális szellemi élet egyik meghatározó alakja, stb.).
Aki Én
@Nyírfa: ...van ebben is valami, de a lényeg, hogy Gothár bűnös évekkel később is. Schilling írása ilyen szempontból felesleges a botrány kirobbanása után, azzal együtt nem gondolom, hogy Gothárt kímélni kéne.
Aki Én
@Eriksson: Ez mi? @Eladott Ország: arról beszél, ahogy a fidesz ezt kiforgatja.
Nyírfa
@Aki Én: Nem Gothárt védem, hanem Schilling, szerintem is felesleges megszólalását kritizálom.
A mindig utólag hőbörgő emberek számomra nem csak nem mérvadóak, hanem ellenszenvesek is.
sokanvagyunk
Sokan, igen sokan nem tudtuk - Schilling meg igen...
Nyírfa
@Eladott Ország: Azt sem tudtam; hogy '94-ben az SZDSZ színeiben indult a választásokon. De: És akkor mi van?
Vagy Borkai innen kezdve szentté nemesül? Orbán visszaad a nemzetnek minden ellopott forintot? A fidesz térdre borul, és bocsánatot kér több millió ember becsapásáért, megkárosításáért? Lázár a pletykák szerint nem a saját pénzén szállodáztatta külföldön a szeretőjét. Nem is sorolom, olyan undorító ez az egész propagandakormányzás.
A Néppárt vágja már ki Orbánékat a soraiból, és az EU kösse a jogállamisághoz a kiutalható pénzeket. Mi pedig emeljük már fel végre a fejünket és a fenekünket, hogy véget vessünk ennek a szégyenteljes cirkusznak.
És: nem csak a szexuális visszaélésekkel kellene ilyen vehemensen foglalkozni, hanem A visszaélésekkel. Abban pedig a fidesz toronymagasan vezet.
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 12:07 Origo: "Gothár Péter, a balliberális kulturális világ egyik jelképe a Katona József Színház szexuális zaklatója" ezt jelenti a fideszes propagandamocsárt, ráadásul közpénzből fenntartott, mint a többi fideszes és összes megyei szennylapok, stb...!
www.origo.hu/itthon/20191120-gothar-peter-katona-jozsef-szinhz-zaklatas.html
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 13:40; Reméljük Donald Tusk jövő januárban kihajítja a Néppártból a fideszt, mint macskát szarni.
“Az olyan értékeket, mint a polgári szabadságjogok, a jogállamiság és az illendő viselkedés a nyilvánosságban, nem fogjuk feláldozni a biztonság és a rend oltárán, mert erre nincs szükség” – hangoztatta.
olkt.hu/donald-tusk-januarban-dontunk-a-fidesz-sorsarol-az-europai-neppartban/
Nyírfa
@Eladott Ország: Várom, hogy így legyen!
jesz
ma egy tévéműsorban Kálomista már- már dührohamszerűen követelte a Színművészeti egyetem vezetőinek menesztését, mert nagyon jól tudták, hogy a durvamodorú gusztustalan Gothár hosszú évek óta zaklatja az egyetem tanulóit...

Namost ez az aljadék ott kért maga ellen vizsgálatot, ahol a többiek is bennevannak, illetve vele vannak...
Akármilyen tehetségesnek mondják, el kell zavarni a francba, mert csak rossz érzést kelt mindenkiben a látványa..a színninövendékek félnek tőle, mert egy durva állat..
Nessy
Na, végre van valami amivel lehet terelni, és visszalőni Borkaiért!
Egyébként imádnivaló ez a sok mindentudó! Ők tudták, de nem mondták!
Minden esetben előkerülnek, amikor kitör a balhé, és rájönnek, hogy most aztán lehet a fene nagy erénycsőszt előadni.
Miért nem beszéltek, ha tudták? Vagy akkor nem állt érdekükben?
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 17:28; Mint korábban is írtam, a közpénzből élő kormányfelszopó lapok a zaklatást nem azért ítélik el, mert a zaklatást minden körülmények között elítéljük, hanem azon meditálnak, hogy kicsoda az illető, a párthovatartozást tekintve, hiszen a fidesz testesíti meg a nemzetet, a konzervatív-mélykeresztény erkölcsöt és gyakorlatilag mindent.
Hiszen üzenjük Brüsszelnek, a magyar reformok működnek:
static.wixstatic.com/media/a27d24_760f0088729b4d2094ba3940f63c1815~mv2.jpg/v1/fill/w_740,h_757,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01/a27d24_760f0088729b4d2094ba3940f63c1815~mv2.webp

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.