A Fidesz frakcióvezetője szerint Tordai Bencének, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjének parlamenti főtevékenysége a provokáció.

Kocsis Máté csütörtökön a Facebook-oldalán azt közölte, hogy az ellenzéki képviselő az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol provokál, és sértő, gyalázkodó félmondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket.

Kocsis szerint vegzálják a kormány tagjait

Szerdán ezekből a megjegyzésekből a frakcióvezető nyilvánosságra hozott néhányat, de – mint írta – sok van még, szinte mindenkinek van róla története.

Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik

– írta.

Kocsis Máté egy videót is közzétett, amelyben szerinte Tordai Bence a november 4-i ülésen egy fenyegető megjegyzést tett.

Cikk- és címlapkép: MTI/Illyés Tibor

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nem vegzálni kéne, hanem valagbarúgni, a főnökükkel együtt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nem vegzálni kéne, hanem valagbarúgni, a főnökükkel együtt...
tudode
Sokkal több Tordaira lenne az ellenzékben szükség, mert őfélesége és falkája az irodalmi nyelvet nem értik, csak azt amikor a nevükön NEVEZIK AZOKAT, AKIK CINKOSTÁRSAI a hatalom és pénzéhes utcai harcosnak, aki olyan messzire ment el FELSZENTELT JOGÁSZKÉNT A TELJHATALOM BIRTOKLÁSA CÉLJÁBÓL, HOGY
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=9s
.
Tabuk tabuja az, amelyre a történelem során nem fordulhatott elő, enny bűnt elkövetve a társadalom ellen!!!
.
Észbobtó!!!
lusta
Ezek már akkor is besz@rnak, ha visszaszólnak nekik?
Nessy
Talán ha a kormány nem adna rá állandóan okot, nem bántaná a kutya se!
Lehet, hogy a hívek szerint a rabszolga törvény, az erőszakos államosítások, a szájzár törvény, a korrupció, a csalások rendben vannak, de vannak pár millióan, akik ezzel nem értenek egyet, és azért küldtek képviselőket a parlamentbe, hogy ennek hangot adjanak! Van, aki megpróbálja tisztességesen, abba pillanatok alatt belefojtják a szót!
advocat
Esetleg van valami okuk? Mondja el! Mert így csak süket duma! És Lacus miért vonja meg a szót, és büntet. Az ellenzék nem dísz. Szerintem, De szerintük igen! No ezen kellene változtatni, csak az meg nem megy mert akkora a pofájuk. É mindenen megsértődnek, mert "báncsák a kormányt". Persze ezért a havi bérért, nem kellene ezen meglapődni, mert több a havi bérük, int egyes nyugdíjasok évi nyugdíja.
Nyírfa
Vagyunk néhány milliónyian, akik "vegzáljuk" szegény kormányt. Börtönbe velünk! Ja, nem. Az Törökország. Meg Kína. Meg Észak-Korea. Vagy itthon is volna rá igény, kedves házmesterek, ott a Parlamentben?
Eladott Ország
Miután hétről-hétre beleszarnak az ellenzék sápadt orcájába, kocsmai szintű nemválaszokkal intézik el a hatalomnak címzett közérdekű kérdéseket, és azon óbégatnak, hogy a parlament tekintélyét minden értelemben őrizni kell. Nem vicces, de ténykérdés, hogy a kétharmadukba soha egy pillanatra nem fért bele a korrektség, a politikai ellenfél emberszámba vétele. Éhes kisnyilasozás, piti politikai kalandorozás, deviánsozás a válasz arra, hogy tíz év alatt teljesen kiüresítették, meggyalázták és önmaga paródiájává züllesztették a parlament intézményét, ahol a viták, a párbeszéd helyét a mocsári személyeskedések, rágalmak, szitkok és minősítgetések vették át. Mivel boldog karácsonyozni, áldott advent, van bejgli, jelen állás szerint kínos és kellemetlen volna, marad a hangulatkeltő jajveszék. A jobboldali morális fölény álnok jajveszékelése.
volvós
mátécicuska !! Jobban tennéd, ha a PRIDE felvonuláson riszálnád a szétqrt ótvar s.ggedet a rózsaszín tangabugyidban...oda való ringyó vagy !! A Parlamentben már csak röhögnek rajtad a cimboráid is !
Pálinkafőző Rézüst
A kis melegmatyinak milyen érzékeny lelkivilága lett hirtelen... :)))
kokopelli
Miért is nem kiséri az anyukája a kis Mátét a dolgozójába? Csúnya apuka és anyuka!!! (:-()
grincss
@Nyírfa: És mi történne akkor, ha önként, dalolva vonulnánk be a börtönbe pár milliónyian, h levegyük a terhet a kormány válláról?
Képzeld el: se tárgyalás, se beszállítás, csak ott állnánk a böri előtt sorba állva!
Nessy
Még egyszerübb! Orbán imád boldog, boldogtalannal stratégia szövetséget kötni, a következő stratégiai partner Lucifer legyen, és bízza a gondjaira az ellenzéket! Ráadásul mindazokat, akik nem értenek egyet pártunkkal és kormányunkkal. A pokolba sem lehet gond a hirtelen lakosság szám növekedés, mint ahogy itt a Földön sem, kis hazánkban.
Nyírfa
@grincss: Hát, nem mindegy, hogy a börtönbe, vagy a börtön elé!! :))
Mit szólsz inkább a Parlamenthez? Érik, nem?
grincss
@Nyírfa: Én arra gondoltam, ha be akarnak börizni! :-)
De, akár mehetünk a Parlament elé is!
Nyírfa
@grincss: Azért elképzelem az ötletedet, különösen a CNN, a BBC közvetítésében. :))
Az M1 képernyője elsötétülne, Orbán pedig behívná az oroszokat. :)
justhpeter
Megszólalt a nép legbutább szolgája. Talán nem kellett volna a sok disznóságot megcsinálni, de ez eszébe sem jut, hisz az okos fején lévő szemeivel csak a gazdaállata seggét látja. Igaz az egy életre szóló perspektíva számára.
Eladott Ország
Virág elvtárs! Jólvan? Cak mert olyan furcsán rángatódzik a feje!
uploads.disquscdn.com/images/c92c4535dbc3cd608ee8a6318019de0187c8a328653c7e781dab321031173ebb.gif?w=600&h=268
Közben Novák Kati a családok megmentője meg veri számológépbe a bólogatások számát...
uploads.disquscdn.com/images/4c32f704b96c64f2784ef42f6f589627351be0194cd54d8b1f087308a69851c0.jpg?w=600&h=433
Csokis Máté kenegeti már az ánuszát? Csak méretesebb cerkához kell neki kenőcs a közepeseket már rutinból magába fogadja.
advocat
Jól meg vannak fizetve! Ezért a pénzért, még 100 millás házra is futja! Tudom, az anyja adott kölcsön. Miből is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.