Az Országgyűlés ma összesen tíz törvényjavaslatról tárgyal.

Társadalombiztosítási és versenyképességi javaslatokról tárgyalnak a képviselők

Az ülés ötödik napja reggel 9 órakor kezdődik, a képviselők elsőként a Türk Nyelvű Államok Együttműködési Tanácsának magyarországi irodájáról szóló megállapodás kihirdetéséről tárgyalnak.

Ezt követően több további nemzetközi szerződés ratifikálásáról tartanak általános vitát, majd Varga Mihály pénzügyminiszter azon törvénymódosító javaslata kerül terítékre, amely a Versenyképesebb Magyarországért program egyes adóintézkedéseinek megvalósítását célozza.

Általános vitát tartanak a társadalombiztosítás ellátásaira jogosultakról, valamint ezen ellátások fedezetéről szóló törvényjavaslatról is, amelyet szintén Varga Mihály jegyez.

A parlament jövő hétfőn fejezi be aktuális ülését.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Ami a társadalombiztosítást illeti, rossz érzéseim vannak. Félő, hogy folytatódik a rossz halálozási tendencia, hiszen az alapkatyvasz már nem kötelezi az államot a társadalombiztosítási szolgáltatások nyújtására. 24.hu/fn/gazdasag/2019/11/01/halal-halalozas-statisztika/?fbclid=IwAR0sBmle1OrUFa_Qzc1LmAus4B2z7uUB4li9NIZQ2b39eZdZwb0XQD1JosM
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nos ebben lehet valami,

bár tartok tőle, hogy nem vallomásnak szánta, hanem paraszt-vakításnak

Mottó:
Mit mondjak a Gabika féle megvédés sem volt piskóta, na de most a Mityuka becsatornázása???

A cikknek már a címe is lenyűgöző: „Varga Mihály elárulta, miről ötletel sokat az Orbán-kormány”. Nos mit mondjak – bár tudjuk, ha ösmerjük Senecat: fallaces sunr rerum species – ártunk és qurmányunk tevékenységér ösmervén lennének erre ötleteim. A derék nmapi.hu beszámolója szerint Varga Mihály pénzügyminiszter a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) konferenciáján jó-pofizott. A biztosítási mókáival hic & nunc nem foglakozom, de a többi az lenyűgöző volt:
Arról értekezett/vallott, hogy „Az öngondoskodás is fontos a kormánynak”, majd, hogy „A kabinet azon ötletel, hogyan lehetne visszacsatornázni a 6500 milliárd forintos magyarországi készpénzállományt.”!!! =))
Hát mit mondjak: belegondoltam és kirázott a hideg!!!
lampa laz
"Türk Nyelvű Államok Együttműködési Tanácsának magyarországi irodájáról szóló megállapodás kihirdetéséről tárgyalnak." Ezt a hatalmas pénzszórást is ennek a húgyagyú baromnak köszönhetjük, aminek a világon semmi értelme nem lesz, csak jó sok pénzünkbe fog kerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.