Föllökött egy idős nőt egy biciklis Füzesabonyban, és bár segített a nőnek a kerékpáros, az incidens után eltűnt.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya a 10020/722/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset okozása bűncselekmény gyanúja miatt – olvasható a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Biciklis "banditát" keres a rendőrség Füzesabonyban

Fotó: police.hu

"A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. november 18-án 8 óra 50 perc körül Besenyőtelken, a Fő út 33. szám előtti járdán Dormánd felől Poroszló irányába közlekedett egy kerékpáros, aki a buszmegálló padkájára felugratott, ott elvesztette egyensúlyát, majd egy gyalogost is fellökve elesett. Az ismeretlen férfi segítséget nyújtott az idős asszonynak, majd távozott a helyszínről. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a nőnek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülése keletkezett.

A rendőrség kéri, hogy aki képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 4039-es mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán"

- áll a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.