A magyar miniszterelnök a Kossuth rádióban idézte az Ismerős Arcok Nélküled című számát. Mi egy vérből valók vagyunk, összetartozunk – mondta. Sorosozott, migránsozott is. „Beleugrik a majom a vízbe” – figyelmeztetett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Sikerült megint jó nagyokat mondania!!!?? Talán maga sem hiszi!!??
Pálinkás Pál
Pedig sajnos a dolgok iránya neki kedvez...ha el akarják árasztani Európát a söpredékkel,akkor ő csak jól jöhet ki belőle...tudomásul kiéne venni a libsi politikának a valóságot...az emberek nem akarnak Európába sem arabot,sem más afrikait..és most lehet rasszistázni,attól ez még tény marad!!!Elég megtekinteni a "menekültek" által fertőzött területek bűnügyi statisztikáit!!!és mielőtt bárki azt mondaná,nincs ilyen statisztika...ha ügyes vagy,megtalálod a neten...
RonaGyuri
Vannak kis újságírók, meg nagy újságírók,

de többségben – legalább is, ami hangerőt illeti – a névtelen pártkatona firkászok vannak

A derék origo.hu „Üzenetet küldött Nyerges Attila, az Ismerős Arcok énekese - videó” címmel irkodmányt rittyentett. Beszámol róla, hogy „A HVG nevű balliberális propagandalap kisújságírójának és Czutor Zoltánnak küldött kemény hangú videoüzenetet Nyerges Attila, az Ismerős Arcok zenekar énekese.”. Hozzátéve, hogy „A balliberális propagandisták korábban minősíthetetlen hangnemben támadták meg a Nélküled című számon … gúnyolódtak a szeretett dalon és azokon az embereken, akiknek ez sokat jelent”.
Idézik a művészt: „Üzenetként nem felejtem el ... (itt a hvg kisújságírójának a nevét mondja) sem, hogy az általatok legkedveltebb dalunkat (Nélküled) giccses szarnak nevezte - erről Nyerges Attila, az Ismerős arcok zenekar énekese beszélt legújabb Facebook-üzenetében.”. Amihet hozzáfűzte: „szirupos fingszagú nemzeti romantikának nevezte ezt a dalunkat”!
Hogy mi az igazi poén? Igen a derék „művész” többször is említette az újságíró nevét, mert nem ismerhette, mert az nem szégyellette a véleményéhez a nevét adni. nem úgy mint az origo.hu munkatársa! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.