Ahogy azt korábban megírtuk, lezárták a III. kerületi Bécsi utat az Óbudai Egyetem közelében hatósági intézkedés miatt. Később kiderült: egy kórházból szökött férfi miatt volt a felfordulás. A fiatalt a rendőrök a Katasztrófavédelem és a Terrorelhárító Központ segítségével biztonságba helyezték, majd átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték – közölte a BRFK.

Rengeteg mentő-, tűzoltó- és rendőrautó árasztotta el pénteken dél után nem sokkal a Bécsi utat a Nagyszombat utcánál, kommandósok is a helyszínen voltak.

A Magyar Hang információi szerint egy ön- és közveszélyes ember miatt hívták ki a hatóságokat. Az egyik házból, ami előtt egy felfegyverzett TEK-es állt, egy embert kihoztak hordágyon.

A BRFK később azt közölte az Indexszel, hogy

azért hívták ki őket, mert egy XII. kerületi kórházból megszökött egy fiatal férfi, aki bezárkózott egy hozzátartozója lakásába Óbudán, a Bécsi úton, és ott önmagában kárt akar tenni.

A fiatalt a rendőrök a katasztrófavédelem és a Terrorelhárító Központ segítségével biztonságba helyezték, majd átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték – írta BRFK.

A 17-es, a 19-es és a 41-es villamos nem állt meg az akció ideje alatt a Katinyi mártírok parkja megállónál. A helyszínre rendőrök, mentők, tűzoltók illetve kommandósok érkeztek.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Forrás: Index, Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.