Sajtótájékoztatót tartottak a Mátrai Erőmű szivárgása miatt. Mindenki szerint minden rendben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Persze a történetnek nem lesz következménye, hiszen hogy nézne már ki az, hogy Orbán Viktor kedvenc strómanjának erőművében komoly gondok vannak? Nem beszélve a folyamatos veszteség termeléséről.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--vYdYMLYn--/h_773,w_1160/7N0AE57FhLIJ1QHwqs.jpeg
Mészáros Lőrinc úgy hihette, hogy a Mátrai Erőmű megvásárlásával jó lóra tett. Azt hihette, hogy egy olyan vállalkozásba fektetett be, amely majd gond nélkül fogja termelni a milliárdokat a jövőben. Noha ez átvétel előtt még így is volt, Mészáros időközben gondba került. A korábbi több milliárdos nyereség ugyanis veszteségbe fordult, Orbán Viktor strómanja pedig nem kívánja megoldani a problémát, inkább továbbadna a veszteséges erőművön. Hogy ki lenne az a marha aki megveszi? Kettőt találhatnak. Igen, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt., vagyis a magyar állam lenne a vásárló, ami lényegében azt jelenti, hogy az oligarcha veszteséges üzletét mi, magyar adófizetők kapjuk meg a nyakunkba.
Ez Orbánék jól bevált módszere, hiszen ezt történt Tiborcz esetében is, ahol a számlát a magyar adófizetők állták, és így történt akkor is, amikor az EU elkaszálta a kormányt, amiért az hagyta – ha nem egyenesen elősegítette azt -, hogy polgármesterek, „üzletemberek” és befektetők milliárdokkal lopják meg az EU adófizetőit. A számlát valahogy mindig a magyar adófizetők állják, álljon bárki is a probléma hátterében.
Eladott Ország
Anno a vörösziszap károsodásnál valamelyik cégvezér is azt mondta, a vörösiszapos víz ártalmatlan, egészséges, semmi károsodást nem okoz. Éppen az volt a szöveg, mint most. Akkor még Pintér elvtárs, főbelügyér felajánlotta neki, hogy tessék, akkor fürdőzzön benne. Most, nem hallom, hogy bárki ilyet mondana, pedig igazán oda léphetnének a bagatelizálók légzőtornát tartani. Kén és a foszfor sosem veszélytelen. A nitrogén monoxid pedig már szobahőn is nitrogén dioxiddá alakul, ami meg vízzel nem mást hoz létre, mint salétromsavat, ami igen egészséges külsőleg és belsőleg is, mint az közismert. Noha a hatóságok a vizsgálatokat követően azt állították, hogy büdös, de veszélytelen kén- és foszfortartalmú gáz képződött a Mátrai Erőmű Zrt. visontai telephelyén, azért az kissé kérdésessé teszi a gázok veszélytelenségét, hogy több dolgozó is légúti és egyéb rosszullétre, hasmenésre, fejfájásra, hányingerre panaszkodott, valamint a zsebeikben lévő fémek, pénzérmék, láncok elszíneződését tapasztalták. Mészáros Lőrinc megállíthatatlan, így azt csak remélni merem, hogy legközelebb már a Paksi Atomerőmű megvásárlásáról olvashatunk. Stróman kézbe minden erőművet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.