Nehezen bizonyítható, ha a balesetet okozó sofőr vezetés közben mobilozott, illetve ha bármi mással foglalkozott, ami elvonta a figyelmét – mondta Szatmári-Margitai Gergely jogi szakértő pénteken az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.

Ezért halnak meg sokan a magyar utakon – a rendőrség szinte tehetetlen

A szakértő azzal kapcsolatban kérdezték, hogy ősz óta jelentősen nőtt a magyarországi utakon történt balesetek száma. Szatmári-Margitai Gergely azt mondta:

a baleseteket gyorshajtás, mobilhasználat, illetve a megváltozott időjárási körülmények okozták.

Emlékeztetett arra, hogy a rendőrség vörös kód riasztást is kiadott a szeptemberben és októberben történt szokatlanul sok halálos közúti baleset miatt. 2019 első fél évében már csaknem 300 ember vesztette életét a magyar utakon – fűzte hozzá.

A rendőrség tájékoztatása szerint szeptemberben és októberben 127 ember vesztette életét közlekedési balesetben Magyarországon.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
miért nehezen bizonyitható? a toronyrol a bejelentkezése adott az időpont béhatárolható mert rendőrt mentőt hivni kell valakinek nos igyaz időpont majd a hiváslista bocsi de hogy is van ekkor? vagy népbutitás lett ez is? KI HIVTA MIKOR HIVTA STB. ne már
kissé felnőttem
ja az ut minőségéről egyetlen kukkot sem szólnak pedig 75% nem rossz, hanem magyarul szar. pediglen szabvány irja elő. luk luk hátán kátyuk meg nyomvájuk szégyen!
Eriksson
Sok-sok évvel ezelőtt egy kedves barátom vesztette életét egy balesetben. Kisteherautójával járta az országot s hogy ne unatkozzon vezetés közben, rendszeresen újságot olvasott.
Akkoriban még nem voltak okostelefonok.
Ludas Matyi
@kissé felnőttem: sorry, tenyleg erröl is kellene beszelni, de az utak minösege es azok javitasa is a fityeszetek kezeben van. A minap jartam egy nagy faluban Sarvaron, ami szinten a fityeszesek kezeben van, es apukam egy szar kisfalunak az utcainak jobb a minösege mint ennek a nagy falunak. Ha csak a veszelyes Fürdö 4 Milliardot hoz egy evben, akkor hova tünik ez a love? A videkiek meg eljenezik a falu vezetöseget! Röhej, birkak!
szép új világ
@utordi: Már mondtam, hogy nem érdekel az anyád...
kissé felnőttem
@Ludas Matyi: nem vok fiyisz tag sem de fizetjük a horribilis biztositást ki nyulja le nem a karosszériás a sulyadót a vásárolt autó után a vagyonadót. a másik meg a bónusz 10- űk egy rakásnyi szar 1999 től abba vagyok és kedvezmény mivel x y márkás az autóm ( Olasz amugy de nem lamborgini sem ferrári ) 5 % büntetőt is odairtak Unika bizony unikum semmi kedvezméy ezért legyen vallásom szerencsém meg vezessek figyelmesen előrelátoan? röhely is meg köpedelem is. ja és 19 éves .Az hogy éljenzik az mes,e kicsi a mozgástér szó nincs éljenzésről éhezés előbb. a tömeg mint olyan az a cégek szétverésével eltünt egységnek lenni.ez van meglovagolva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.