Biztonsági őrnek tűnő alakok támadták meg az ATV munkatársát Siófokon, aki közterületen, egy kórház közelében forgatott.

Négyen mentek rá a az ATV operatőrére, mert egy kórháznál készített felvételeket

Először egy be nem mutatkozó, de biztonsági őrként viselkedő férfi érkezett, aki megpróbálta leállítani a forgatást. Ezután rendőri feljelentést is kilátásba helyezett, ha kollégánk nem fejezi be munkáját.

Ezt követően jelent meg négy férfi, akik az intézmény területéről érkeztek. Hárman biztonsági őrök, egy pedig számunkra ismeretlen, a többieket irányító személy volt. Ekkor már elmérgesedett a helyzet, a vezető lépett oda először operatőrünkhöz

- számolt be az esetről a csatorna híradója.

A kamerás elhárította a támadást, és ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a rendőrségen.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"Hárman biztonsági őrök, egy pedig számunkra ismeretlen, a többieket irányító személy volt."

A számukra ismeretlen, a többieket irányító személyt nevezik fityeszes csinovnyiknak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
"Hárman biztonsági őrök, egy pedig számunkra ismeretlen, a többieket irányító személy volt."

A számukra ismeretlen, a többieket irányító személyt nevezik fityeszes csinovnyiknak!
Jozefina
Közterületen forgatott!!! Mi közük van hozzá??? Ezek már tényleg azt hiszik, hogy nekik mindent szabad??? Pedig éppen befellegzett nekik!!!
Rockxy
nyilván a zorbán adta ki a parancsot.
Pálinkás Pál
Az eset felháborító...de...az is hülye aki ilyen helyre nem ütés,vízálló kamerát visz...meg az összeg..milliós kár...a felvételt elnézve,minőségileg ilyet egy 30 ezres telefon is produkál!!! Mint említettem jogtalan volt a fellépés a kórház részéről,csak a teljesség kedvéért írtam..
human
Nem gondolták végig. Így nagyobb hírt kaptak, mint ha hagyják a stábot pár vágó képet felvenni. Így már nagyobb a gyanú az emberben, hogy valami nincs rendben a kórházban. Gratulálok!
Csizmás Kond
...aki a bajt keresi meg is találja.
A közterület sokmindent jelenthett csak figyelembe kéne venni, hogy arra is vannak szabályok amiket illik betartani. Pl így egy korház bejáratot filmezni engedély kell és a ki be járó személyek is bele kell egyezzenek...szóval lehet ugyrabugrálni de nem érdemes.
sokanvagyunk
Lehet hogy a kórház verőemberei kuncsaft-beszerzői feladatokkal is meg vannak bízva?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 07:42
Akkor is kell beleegyezés a ki-be járó személyek filmezéséhez, ha a közzétételkor az arcukat kitakarják ?
Szerin akkor nem.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Ez az arc ki vagy eltakarás egy gyerekes átverés. Az arcon kívül még számtalan dologról fel lehet ismerni egy személyt, és itt jön a személi szabadságjog, hogy az illető beleegyezése nélkül nem szabad még fényképezni sem nemhogy leközölni egy képet.
advocat
Ezekkel az agynélküli "szekuritisekkel" végre csinálhatnának valamit.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 11:47
A felvételek készítésének a jogszerűsége lehet, hogy nem egyértelmű, de azt megakadályozó személyek cselekménye, a tettleges beavatkozás miatt, önbíráskodás megállapítására alkalmas lehet.
advocat
És mióta tilos egy középület fotózása? Ezek még azt hiszik, hogy valahol még van egy tábla, hogy fényképezni tilos? Ezek valahogy eltűntek, a cocializmussal együtt.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...ami a cikkből kitűnik ők egy általuk őrzött területet védtek...
tudode
Ilyen az amikor, nem csak az ország házában, kijön az emberből az állat, az elfajult példalépeket követve, akiknek fegyverük a pofagolójukkal a KARAKTERGYILKOLÁS, AMELYNEK ELSŐ ÁLDOZATA + Tocsik Márta volt, maja Welt-2000 jogtulajdonosa és sokan mások!!
.
Újabba a keresztény szabadság jelszavával, miközben több tízezrek a kórházak falai között életerősen vesztik el az életüket, az elégtelen feltételek biztosítása hiányában, már közterületen is fitogtatva az erejüket azok, akik még kerítésen belűl sem izmozhatnának a tudósítókkal!!!
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 12:06
Meggyőzni, nem tudjuk egymást, ezért kár a gőzért.
Úgy tudom, hogy az eset miatt a TV-sek feljelentést tettek. Pár hónap múlva kiderül, hogy jogszerű volt e az őrök produkciója.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...miért kéne valamelyik is meggyőzze a másikat ?
idppp
@Csizmás Kond: Hol védték? Közterületen? Mi közük hozzá?
Csizmás Kond
@idppp: ..ott a videó vazzze...azon látszik
idppp
@Csizmás Kond: Igen látszik, hogy közterületen történt a forgatás! Mi köze ehhez a kórház primitív, félhülye biztonsági őreinek? Rokonai talán? "...ami a cikkből kitűnik ők egy általuk őrzött területet védtek..." Maga ekkora barom? A kórház/Orbán embereié már a közterület is? Maga olyan, mint a gyufa, feje van, de esze nincs, bunkó, agymosott Orbán nyalonc!
Csizmás Kond
@idppp: ...szerintem te előre is azért kezdted az írogatást, hogy a végén tudd kiünteni a beléd szorult szart...na menj az anyád picsájába.
kissé felnőttem
sajtó meg szabadság? hol van már a parlamentben sincs,lassan az utcán sem? akkor már késő ám! Rózsa Sándorral keveredik
aztán .. betyár k ..a világgá alakul?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.