A kemény műsorvezetőket elküldték, helyettük jöttek a jópofizók. A nagy korrupciós ügyekkel nem foglalkoznak. Öt teljes oldalon gyalázza a Hócipő szerzője az egykor baráti szerkesztőségeket. Orbán-kollaboráns, álellenzéki médiának minősíti az ATV-t és a 168 óra hetilapot a ma megjelent Hócipőben Farkasházy Tivadar, aki korábban maga is szerzője illetve rendszeres szereplője volt ezeknek az orgánumoknak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A 168 órát már otthagyta Lakner Zoltán. Az ATV-t meg Olga. Lassanként érthetővé válik, miért.
Éppen ma gondoltam, hogy a hites Németh rosszabb mint egy középkori inkvizítor. Mégpedig azért, mert ez a XXI. század, és a rendelkezésre álló információmennyiség és azok minősége nem hasonlítható a középkor tudásszintjéhez, mégis destruktív a mentalitása.
Szóval, nem sajnálnám, ha a Hit Gyülekezet megborulna , csődbe menne, és senki nem szponzorálná tovább az ATV-t sem. Úgyis csak Orbán utasítására ad teret a baloldalnak, hogy a fidesz befoghassa a médiaegyensúlyt reklamáló szánkat.
Csinálni kéne magunknak egy tévét. Egy igazi, szabad tévét, amelyen reggeltől estig menne az igazság. Úgy rémlik, született is terv róla október 13. után.
simmering73
@Nyírfa: A fidesz szponzorálja a hit gyülekezetet és a hiten keresztül pedig az atv-t.

"Senkiben nincs annyi démon Magyarországon, mint Németh Sándorban, aki pszichikai terrorral vezet egy kereszténynek mondott gyülekezetet, elnyomja, kontrollálja, megfélemlíti az embereket, a családokat szétszakítja, értelmes embereket szektássá tesz, másokat megátkoz, a közvéleményt egy sunyi televízióval manipulál, egy keresztényfasiszta rendszert támogat, közben gyűjti a pénzt, mint Harpagon. Aki a bíróságokon úgy hazudik, mint a vízfolyás, másokat rágalmaz, aki titkosszolgálati eszközöket használ, és az ország egyik legsötétebb embere."
nepszava.us/senkiben-nincs-annyi-demon-mint-nemeth-sandorban/
Nyírfa
@simmering73: Nem olvastam, majd megnézem, milyen apropóból íródott a cikk. Ezek szerint nem jártam messze az igazságtól.
Béla333
Farkasházynak az nem tűnt fel, hogy pl. az ATV már korábban is szelektált, manipulálta az ellenzéki politikusokat, akkor az LMP volt a fekete bárány, az MSZP és főleg a DK meg a nyerő csapat. Akkor, az neki így volt jó és természetes!
Csak most van baja, amikor a Fidesz befolyásolja a tv csatornát?!
Egyébként nem tudom, hogy a Bolgár Gyuri bácsi féle Klubrádiót miért hagyta ki a manipulátorok sorából, hiszen az is Köves Slomó projekt?
namihami
Mióta Német és gyülevésze egyházi besorolást kapott és felvette az Orbán által kiutalt hűségharmincezüstöt, azóta az ATV folyamatosan és egyre inkább parírozódik a kegyura keze alá. Egyre több műsora igyekszik ""hírtévésedni"".
Mert a meggyőződés komoly dolog, de semmit nem adnak érte a boltban. És a hitgyülis vezetés a fideszes boltajtóban áll és sokszor már be is lépked, költeni az orbáni fejpénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.