Az ellenzéki pártok közötti technikai együttműködést nem az önkormányzati választásra találtuk ki. Vagy működik öt évig a kényszer szülte koalíció, vagy nagy bajok lehetnek, s máris akadnak példák a széthúzásra.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vegyél három magyart, ereszd őket össze. Máris négyirányba kezdenek húzni.
A Fidesz egy rablógazdasággá lett az Orbán kezében, az ellenzék pedig, félő, hogy önmagát heréli ki. Persze tudjuk, hogy az Orbán minden pártba elhelyezte a sz@rkeverőit, akik ezügyben komoly aknamunkát fejtenek ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Amig a pohos van hatalmon egymáshoz vagyunk láncolva, mint a rabok.
Béla333
@Nyírfa: 19.42
Csak az újságcikkek alatt kommenteltem, addig, amíg meg nem szüntették a kommentelés lehetőségét.
Nyírfa
@Béla333: Az utolsó hónapokban már csak az újságcikkek alatt lehetett kommentelni, mert a blogteret, ahol annyira otthon éreztem magam, beszántották. De hát ezt tudod. Örülök neked!
Meggyőződésem, hogy, talán nem is olyan sokára, újra fog indulni a Népszabi!
namihami
@Nyírfa: Csak a kisfalvak népe (szavazózöm) az általunk (enyém, Tied, mienk) leírt dolgokról, mivel csak a KESMA-s hiradásokból hall a világ dolgairól, sose fog hallani. Erre épít és építhet.
Ezért kell a médiát akár az ""életük árán is"" őrizni.
Ez pedig az állandó diadalokat és győzelmeket adja a számukra. Mint a voronyezsi ""frontvonal tervszerű kiigazítása"" volt. A Nagy Tanítómester után szabadon.
Nyírfa
@namihami: A műsorszolgáltatók csatornaminimumában az RTL is benne van. Elég kritikus a kormánnyal, amíg Damoklész kardja lóg a fejük felett.,
Nessy
Félő, hogy jó pénzért, amivel aztán sohanapján kell elszámolniuk, még több kamupárt lesz 2022-ben. De a mostani összefogás egyik másik pártját is elkapja az "ide nekem az oroszlánt is" szindróma, és majd egyedül akarja megméretni magát! A milliárdokért vásárolt határon túli ellenőrizetlen szavazatokról, a kutyaólba bejelentett 150 ukránról nem is beszélve. Nem vagyok optimista!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.