Az OTP-vezér állítja, nem tervezte és jelenleg sem tervezi a Nitrogénművek Zrt., vagy más, Bige-csoporthoz tartozó vállalkozás megvásárlását.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Sérelmezze, szíve joga, de azért a gondolkodó "keveseknek" ettől (mármint a logikusnak tűnő magyarázkodásától) nem változik a véleménye róla...aki elég régóta él itt Magyarországon és valamennyire is járatos a bankszektor viszonyaiban, no meg a bankvezér megnyilvánulásainak és felvállalt szerepeinek kritikus figyelője, annak megmosolyogtató CSS érvelése.
kereső
Ajjaj, de tudnak mellébeszélni- pedig egyszerű , mint az 1x1. Csányi- KITE- nincs műtrágya, azt venni kell, hogy az integrátorként "finanszirozhassa!!" a termelőket. Kinek van műtrágyája, na kinek? Hát a Bigének. Azért nem tenném tűzbe a kezem a cseh miniszterelnökért se, aki meg az IKR-t szerezte meg. Igy lett a magyar mezőgazdaság finanszirozása külföldi kézben- csányi is az, hiszen az anyacég, amelyé az összes magyarországi csányis agrárvállakozás Szingapúrban van bejegyezve.
Klubtag
@kereső: ...na például, amiért CSS sok minden, csak nem szavahihető, hiteles személyiség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.