“Polt Péter nem nyomoz a Borkai ügyben! A Párbeszéd nevében feljelentést tettem a prostituáltakkal hentergő volt győri polgármester ellen, de a legfőbb ügyész szerint nincs itt semmi látnivaló. Szerinte a megjelent információ, miszerint földmutyikon keresztül akár 6 milliárd forintot is ellophattak Győrtől Borkaiék, nem elég ahhoz, hogy ő itt a...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ugyan a tíz parancsolat betartását is gyakorolniuk kell ökonomikisan, de
.
---- A 11. parancsolat: „Ne mondj rosszat a fideszes társadról!”
.
444.hu/2019/09/29/a-11-parancsolat-ne-mondj-rosszat-a-fideszes-tarsadrol
.
+ Hofi mongta: Mi a különbség őfőizé és az Isten között, Isten nem akar utcai harcos lenni!
Eladott Ország
Ennél a Polt Péternél, ennél a Visinszkij ( büntetőjog az osztályharc eszköze) reinkarnációnál majd eljön az idő, -ha maradunk ilyen szájtáti lődörgök- amikor már nem eltusolni fog kormányzati bűnöket, hanem fogalmazza az ellenzék elleni súlyos börtönbüntetéseket, esetleg az újból bevezetett halálos ítéletek indoklását. Mert minden diktatúra úgy kezdi, hogy ő a világ legdemokratikusabb hatalma, aztán elszabadul a pokol és egy elmebeteg rászabadul a szerencsétlen népre. Törpe vezírünk már most szervezi az unióból való kilépésünket, hiszen így beszél a kancellária miniszter és a kormányszócséplő is, méghozzá a Viktor engedélyével! Mi lesz velünk, megint vasfüggöny fog elválasztani a világtól és itthon pedig börtönrácsok a családtól. Vajon újból meg fogják nyitni a 301-es parcellát, vagy nyitnak helyette másikat?
Eriksson
Szabó Tímea olyan, mint egy nagy teljesítményű apró kütyü.
Rockxy
ugyammá, a zorbánis megfenyegette tavaly a zellenzéket, de nem lett belűle semmise.
a pltkusok nem szavahihetőek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.