Ellenük zajlik célzott kampány a kormánymédiában. Az izraeli nagykövetség elítéli a posztereket. Több helyen is megjelentek Budapesten olyan plakátok a köztereken, amik az Index két újságíróját, Miklósi Gábort és Dezső Andrást ábrázolják az izraeli zászló előtt Mi is a határon túlról jöttünk felirattal. Alatta az Index - Konstans rinyálás, látens magyarellenesség, hazaárulás feliratok olvashatók. Az nem derül ki a plakátról, hogy ki készítette. A két újságíró nem véletlenül lett kiválasztva: ellenük zajlik célzott kampány egy hete a kormánymédiában és a kormánnyal feltűnően barátságos viszonyban lévő radikális párt, a Mi Hazánk köreiben. Miklósi Gábor megírta, hogy a Puskás Aréna megnyitóján nem állt fel, amikor a Nélküled című dalt játszották, Dezső András pedig egy videómontázsban összevágta a szám egy koncertfelvételét és menekültekről készült képeket. Ebből az lett, hogy előbb a Fidesz-médiavilág különböző fórumain nevezték ki idegennek őket, majd kapcsolt a Mi Hazánk, és...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ezen a szinten van a nemzetvéső kör. Alatta átmenni nem lehet, felette meg nem érdemes.
SystemError
A fidess kis pudli nácijai dolgoznak...:) Biztos a kis pöcshajtások az éjszaka leple ki merték tenni, hiszen olyan kemény gyerekek..:) Már csak kimutathatóan az aluliskolázottak tartoznak a a fidess hatókörébe, amire rá is ment a fidessz, de ez zsákutca, mert persze hülyék mindig lesznek az országban, de a többség hány ettől..

Amúgy meg, mivel az egész média-maffia gépezet egysíkú. Ezen a plakáton is látszanak a hagyományos "kreatív stúdió" szövegírók egyszerű és bevált szarja, amit szintén már az ország nagy része felismer, mert egysíkú hatásvadász az egész!

Na nézzük, hogy Polt a náci szart is tisztára nyalja-e...Biztos nem..:)
simmering73
"A legszebb az egészben, hogy az önmagát sirató és temető nemzet, ahol ugyanaz a halott és a gyászoló, az egyik megható képben fáradt vándorhoz hasonlítja magát, aki némán vizet kér. Meghatódik ettől. Miközben a Puskás Aréna lelátóján feszít a tolvaj bűnöző, aki éhezteti a menekülteket, a fáradt vándoroknak talán egy pohár vizet sem ad. A dal kiválóan foglalja össze az Ivan Iljin által megálmodott “keresztény fasizmus” lényegét, a Putyin-rendszer alapját, amit hűségesen másol és fordít le a horthyzmus nyelvére Orbán. Eszerint azért jó, hogy együtt vagyunk, mert “egyet mondunk és egyet gondolunk”.
nepszava.us/bartus-laszlo-nelkulem/
Sámannus
Izraelben is több a magyar mint Oroszországban Ez a kisebbség olyan erősen fonódik történelmileg is a magyarokhoz, hogy szétválasztása tőlük lehetetlen. Mit akarnak akkor valójában a turbó magyarok? Tudjuk egyszer már mire ment ki ez az ízléstelen magyarkodás. Mivel a hivatalos média ezt a közízlést diktálja, felbujtója is az eseményeknek, ha nem képesek józan emberként gondolkodni,
kereső
A magyar kormány "zéró toleranciát" hirdetett az antiszemitizmussal szemben. Nem hinném, hogy ezek a plakátok beleférnének a "vélemény nyilvánitás"szabadságába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.