Ahogy arról korábban beszámoltunk, felkerült a Kormany.hu weboldalra az úgynevezett Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégiával kapcsolatos kérdőív. A kitöltés lehetőségeiről azonban a minisztérium nem tájékoztatta az embereket, még egy közleményt sem adtak ki róla. Miután az ellenzéki pártok ezt kifogásolták, az ITM ezzel kapcsolatban vasárnap közleményt adott ki.

Miután pénteken a sajtóban megjelent, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium társadalmi konzultációt folytat éppen a klímavédelemről, a kérdőívet pedig már csak néhány napig (hétfőn délig) lehet kitölteni, és ezután több ellenzéki párt is reagált a fejleményekre, vasárnap délután az ITM is megszólalt a kérdésben. 

 A tárca közleménye:

A klímavédelem kapcsán a kormány nem indított nemzeti konzultációt, a Brüsszel által előírt tájékoztatási formának tettünk eleget. Ezért arra kérjük az ellenzéki pártokat, forduljanak Brüsszelhez, mert a formát és a határidőket Brüsszel írta elő. Amennyiben a kormány klíma ügyben nemzeti konzultációt akar lefolytatni, akkor azt a szokásos módon fogja megtenni.

Vagyis ez nem egy nemzeti konzultáció, hanem egy társadalmi konzultáció – teszi hozzá az Index.

Forrás: Index

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Eléggé fáj, hogy tudományok élére is egy köcsög fidesz báb került!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Ha nem az az eredmény, amit (el)vártunk, akkor nem volt konzultáció... Köcsög Palkocsicska!...
jesz
Az igazi klímaváltozás ellen úgy sem tud tenni az emberiség semmit. A tisztább levegőért már inkább, de azt az LMP akarja megoldani hatalmas tüntetéssel.
A meló egy nap alatt letudva.
ittott
hol a picsába van a Köztársasági Főhorgász Fasz. Ennyit ér a környezet védelem melletti elkötelezettsége? JA!!! ez nem Orbán seggéből esett ki. Értem.
kissé felnőttem
máris egymást mosdatjátok?
ajaj ??? gyanus ám.
SystemError
@durbincs: Bele se merek gondolni, hogy milyen lehet ennyi éven át napi 12 órában szó szerint ilyen agyatlan buzi munkát végezni. Vannak akikből social média portfólióért felelős szakemberek lesznek és vagy te a megállapodott, igazából semmihez sem értő halandzsázó agyfasz. Gondololkodtál már az életműveden vagy az "apa te mivel foglalkozol" kérdésen, hogy mit fogsz neki hazudni. Vagy bemondod neki, hogy "egy semmihez sem értő, gerinctelen patkány vagyok, abból élek" :))))))))
SystemError
@durbincs: Ezek szerint megerősíted a státuszod, miszerint egy semmihez sem értő agyatlan kis buzi vagy! Semmi baj Durbi, mindenki a képességei mentén próbálja a legtöbbet kihozni az életből...:) . Ne bánkódj, még mindig jobb, mintha kukás lennél. Mondjuk az egy ezerszer tisztességesebb munka a tiednél...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.