Az ország több pontján baleset nehezíti a haladást.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-ás autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Csepel szigeti szakaszon élénk a forgalom. Az M51-es autóút csomópontjától 35-40 perces araszolással kell számolni.

Útinform: erősödik és lassul a forgalom Budapest körül

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Erősödik a járműmozgás az M3-as autópályán is Budapest felé. Telített sávokban lehet autózni Hatvan, Bag és Mogyoród térségében, és egyre nehezebb az előrejutás az M0-tól befelé is.

- Lassulásra készüljenek a főváros felé vezető főutakon is, többek között a 31-es főúton Mendénél, a 4-es főúton Monornál, és az 51-es főúton Dunaharaszti térségében.

- A 61-es főúton, Nagykanizsa közelében a bagolai elágazásnál két személyautó vaddal ütközött össze. A 187-es km-nél félpályás korlátozás mellett helyszínel a rendőrség.

- Két személyautó ütközött össze a 82-es főúton, Nyúl település közelében. A 66-os km-nél a helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták.

- A magyar-ukrán határszakaszon, a 4-es főúton Záhony kilépő oldalán a személyautóknak továbbra is egy óra a várakozási idő.

Burkolatjavítás az M5-ös autópályán Balástya térségében

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon Balástya térségében, a 146-os km-nél burkolatot javítanak, emiatt a külső és a leálló sávot lezárták. A közelben a Balástya csomópont felhajtó ágát is lezárták. Aki az autópályára szeretne feljutni, annak a balástyai csomópontban előbb Budapest felé kell haladnia, aztán a Kistelek csomópontnál visszafordulni Röszke irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.