Budapesti telephelyein 110 embert érintő, csoportos létszámcsökkentésre vonatkozó szándékot jelentett be a Magyar Posta.

Közleményük szerint vállalat vezetése a Magyar Posta működési hatékonyságának javítása érdekében, folytatja a bürokráciacsökkentő lépéseit. A létszámcsökkentés főleg a fővárosi irányítási, szolgáltatói munkahelyeket érinti, és nem azokat a munkaköröket, ahol a Magyar Posta munkaerőhiánnyal küzd, mint a kézbesítők, postai ügyintézők és logisztikai munkatársak tábora.

A Magyar Posta vezetése az üzemi tanáccsal tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy az előző évekhez hasonlóan külön megállapodás szabályozza az intézkedésben érintett munkavállalók munkaviszony megszüntetésének feltételeit – tették hozzá.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De ugye azért az 5 millás vezérigazgatói állás marad?
Hála Istennek, már egy frászban voltam...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Remélem a milliós fizetésű főnökökből bocsájtanak el jó párat és nem az így is túlterhelt Postai dolgozókból. Mikor csekket fizetek be,bár van 14 ablak,de csak 2-3 ablak mögött ül dolgozó. A Postásunknak akkora a körzete,hogy néha azon csodálkozom,meddig bírja még fizikailag? Az a baj,hogy mindenhol túl sok a vezető beosztású dolgozó,akikből fele annyi is sok lenne. Sok helyen meg nem tudás alapján veszik fel a dolgozókat,hanem külalak alapján. Nem baj ha buta,de mutatós legyen. Na ezeket kéne megszüntetni.
CsipkeRózsa
Nem értem, néhány éve még nagy létszámhiány miatt panaszkodtak. Igaz, közben folyton átszerveznek.
csak úgy....
bévezetik a környezetbarát galamb póstát..
36
Nekem a posta vezető itt azt mondta, hogy a ifjú "titán" generáció, vagy nincs, vagy nem akarja a "piszkos munkát" vállalni.
SystemError
Úgy látom erősen fogy a pénz.., közben meg a kokózást kell nézni meg az közönséges focista urizálást a várban. Ha ez a helyzet Viktor, akkor be sem költöznék a várba a helyedben. Nézegesd a láncokat a pincében, arra készülgess szépen!

Sok geciséget megtettél ezzel az országgal. Egy igaz jogállamban ezek külön is 5-10 évek. Vagyis egy hétköznapi ember pár milláért már ezt kapja. Te meg ezermilliárdokat loptál évente és ez csak a lopás. A nemzetbiztonsági vonatkozású orosz ügyek igen erősek ám egy jogállamban Viktor!
colibri
Már réges régen létre kellett volna hozni a posta mellett egy másik országos lefedettségű céghálót és nem hagyni az állami postát egyeduralkodóan működni. Mint ahogy megél és kitűnően működik számtalan futárcég, nagyon kellene a teljes postai szolgáltatásra konkurencia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.