Víziközműveket fog cserélni a közbeszerzések császára.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Az lenne inkább a hír,ha nem nyert volna el semmilyen munkát Lölő. Megy a csuti bankjába a 90% a többi ezé a hájfejű IQnukué
kereső
Van ennél jobb is! 15,7 milliárd- szintén Pakson. Csak azt nem tudom még, hogy készitsük-e a lepedőt, és aztán irány a temető- bár látva a Mátrai erőművet, meg a Virilest- lehet, hogy ez lesz a jó megoldás:
Az Opus Global MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a társaság építőipari divíziójába tartozó Mészáros és Mészáros Kft. ajánlata bizonyult a legjobb ár-érték arányúnak a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. által kiírt közbeszerzési eljáráson. A Mészáros és Mészáros Kft. Pintér Csaba egyéni vállalkozóval közösen a paksi atomerőmű kiégett kazetták átmeneti tárolója (KKÁT) III. ütemének 3. fázisát végzi majd el, melynek során az üzemelő nukleáris létesítményt egy új, moduláris rendszerű tárolóval bővítik.
vacsi
Pakson?! Hát már a Mátrai Erőmű sem megy neki!
csak úgy....
hiába! lölö az egyetlen megbízható kisiparos az országban..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.